Moras sommarplåga

http://www.youtube.com/watch?v=97Jpu93Upfs

så rolig om man är från mora!

att jag inte bloggar mer alltså

måste vara jäkligt givanade att ha en blogg som många läser ändå, tänk att vad jag skriver hade kunnat ge någon insikt i sitt liv, kanske, man vet inte. 

Härliga dagar med sol nu.
Men själv åkte jag på feber i tisdagseftermiddag, den gick dock över på onsdagen men jag är dunderförkyld än, gick hem från jobbet idag. men jag ska bannemig jobba imorn!

Har legat i sängen hela dagen men tröttnade vid fem tiden och tänkte göra ett ryck.. men det går inte så bra att rycka nå idag. den största utsvävningen jag ska göra idag blir att köra ner på stan, hämta mannen och handla på ICA. sen hem och göra potatissallad till grillningen i fäboden imorn med släkten! men annars blir det mest sängen..

Det är faktiskt rätt underbart att man kan ha det så bra som vi har det.
ja menar, mora. kanske inte vad många önskar att bo i. men hallå, det hade kunnat vara.. särna.. ( och ja, jag får vara elak mot särna, för jag är i stort sett halvsärning och har spenderat mycket tid där i min unga dagar..)
Men saken är ju den att särna är faktiskt lika bra att växa upp i och bo i, de flesta har det bra. vi har tak över huvudet, mat på bordet och i stort mår vi alla bra.

Det jag menar som kanske inte märks är att man måste vara glad för det lilla man har. säg att du inte har jobb, kanske inte kan äta att du vill äta varje dag för pengarna inte finns på kontot. Du har säkert vänner, du får säkert skratta med dom, de stöttar dig och man mår liksom rätt bra ändå.
Det är så synd att vissa ändå mår dåligt, att man inte kan se till det som är bra i ens liv.

Jag känner att snoret stoppar min tillförsel av kloka ord idag. men huvudsaken är att ni förstår vad jag menar.
:)

nu ska jag försöka sluta svettas och hoppa upp i pappas firmalastbil och hämta min man, den bästa av de bästa!

peace.

"För jag har tagit stude....?"

Jag har iallafall läst två kurser på komvux och än fått MVG i eng B, väntar på andra betyget i samhäll A .
Så jag har firat idag med att skaffa självscanning på våra ICA-kort och nu med att storstäda radhuset vårt.

1,Maly 2,Nitro 3,Ozzy.
Känns toppen! Mannen har bakat två morotskakor, lite av hans grej det där med morotskaka. en blev dock gjord på dålig matolja från 07. meen det är väl ingen av er som får smaka ändå kan jag tänka mig, skulle vara Veronica då, men om den kommer till Åhléns imorn vet jag inte, kan bli jag o Nina som blir drabbade. :)


Lillebror har iaf klarat av gymnasiet och tagit studenten! bra gjort!
Och som vanligt så får man se studenten själv i två timmar innan han drog vidare till förförfest,sen förfest, sen skeer!
Han fick ett litet öl-kit av mig och andreas,innehållandes bla detta tokroliga sugrör,som drar runt vätskan runt ögonen och in i munnen! helskoj hade vi.
Satt i partytältet tills jag tillslut däckade av sömnbrist i min gamla säng kl elva. åh vad det var skönt.
Andreas blev legoproffs och fick hjälpa Isak med ett nyinköpt litet lego.

Jag har börjat jobba nu också, det känns också heelt underbart! äntligen kommer mina bidrag till hushållet.
Annars så flyter allt på bra, känns tungt att troligen bli arbetslös i höst igen.. men jag ska kämpa för att få fast jobb på parken! annars åker det ut massa CVn, för i Mora ska jag stanna, här har jag ju allt jag gillar, och många jag gillar! och hit kommer ju alla jag gillar så småningom också!.

Förra Lördagen hade vi en mysdag, jag och min extra familj, jag är nämligen lite extrafru åt elvan också. så när jonas son melker var hos honom förra lördagen så spelade vi kubb,spelade fotboll,klippte gräs och sen solade och drack rosévin, allt medan min man jobbade....

Denna åttaåring är grym på kubb, han spöade sk**en ur mig flera gånger! och jag lovar, jag gjorde mitt yttersta för att hålla hedern i behåll, men jag fick se mig besegrad av melker åtta år. en så härlig unge!

Har även cyklat ut till mormor i vattnäs en vacker dag när mannen jobbade.


I Lördags hade vi riktigt roligt också! Var helt kalas med brudarna här hemma, det dracks vin för det mesta och snackades massa! o det gillar jag. Mannen var på LK i nusnäs, där vi senare hamnade med hjälp av lillebror som efter två veckors fylla tyckte det var dags att vara nykter och köra brudar, dryga som tusan var vi enligt honom! oops. KUL!

Åh jag har så härliga,framgångsrika,glada,roliga,pålitliga,partyglada,sociala vänner!! Underbaringar är vad ni är!!

Ankipa flyttar på söndag till lysekil, den godingen ska jobba i fiskebäckskil och ha en toppensommar på västkusten! men med mina arbetstider kan jag tyvärr inte åka ner heller... vad jag vet än då! :)
Kommer sakna dig min vän, men vetskapen om att du kommer bo i mora i höst gör mig glad! strålande!

Jag,camilla, hennes mamma var till falun igår och hämtade lillasystern johanna. hon klippte av min"borste"(toppar) så nu mår håret bra igen. en proffsplatt/lock-tång är även beställd från far!
Johanna och Måns hade dagen innan fått hem lilla Enzo-

Bara för att min Rudi är så söt när hon sover!

Åh vi har ju kubbat mer, jag,emilia,malin och emma! och avslutade kvällen med "med vilda gester" DET roligaste sällskapsspelet-EVER!


 Sån härlig måndagkväll med rosé och bästa vänner!

Jo vi var ju på bröllop! åh det var härligt! Första bröllopet jag var på faktiskt, annars var det bara mor o fars och där var jag ju så liten. Men denna gång var det kul, jag kände inte många där, men vi hade tur för goa malin och hennes johan skulle också dit! så vi fördrinkade jag drinkade rätt duktigt på bröllopet också! :) brudparet var så vackert och det var ett toppenbröllop! bandet som spelade var såå bra- jolly george!







Njut av sommaren! Du kommer vara saknad här ett tag, men till hösten rockar vi tillsammans igen!!
Du är speciell och alldeles,alldeles underbar!
Ankipa <3



/Ms.Bjorck