08/09

Dags för ett nytt år att komma. Mycket har hänt i år. Jag har flyttat från göteborg till mora, från mora till örebro och från örebro till mora. ser ni också ett mönster...
Det är i Mora jag ska vara. Jag borde insett det efter Göteborg, men röster inom mig sa att jag borde flytta.. but why?
Nej så nu är jag tillbaka i Mora, och har inte tänkt att flytta särskilt mycket mer. :)

Well well, nytt år imorn! och jag har tänkt fira det med mina kära. Det blir maskeradfest i Vika. riktigt kul, det ser vi fram emot. Jag ska bara hitta min utstyrsel och den ska bli grejt!

Annars händer inte mycket mer. Margit har just landat i Mora efter två hemska veckor i Thailandet.. hemskt varma iaf. :)

Ikväll Tacos med min nya sambo! ;)

godeftermiddag.

2:a Advent

Vad tiden går, och snön aldrig kommer till stan!
Jag hoppas verkligen det blir en vit jul för mig. Längtar hem till snön och min kära familj.och margit, och bettan med familj! och fler av mina goda.
Men vi har det bra här. trivs bra. och längtar som tusan efter ett jobb. idag har jag sökt ett jobb i cykelaffär... hmm.
Jag kan inte mkt om cyklar, men jag är tjejen som lär mig fort och jag ser fram emot nya utmaningar! tjo. anställ mig nu !
Så att jag kan börja leva. just nu kommer min ekonomikris ifatt mig och jag kan knappt sova om nätterna..

imorn ska vi ta steget och gå över gatan till universitetet här mitt emot. Hoppas det finns chans för att läsa några schyssta kurser till nästa år. typ januari gärna. studiebidrag!!!

Min ankipa var här hos oss i helgen! Det var mycket trevligt, hon är som mig, verkligen precis som mig. men mer skramlig! haha. hon är min charmör alltså! Jag är mycket stolt att vara hennes vän!
 
(enda bilden jag hittade nu.... midsommar 07 som vi inte pratar om längre.... utan att ankipa skäms och jag skrattar...)


Magnus Betnér i Fredags blev riktigt bra! Han är grym. Men i början kändes det precis som om vi satt och kollade på bio... vi kunde inte riktigt förstå att han verkligen stod där.. nu är inte han betraktad som en gud av nån av oss, men så många klipp som man sett på honom så blev det en konstig situation.

Efter Betnér blev det en öl på lilla kök o bar tsm med betsy och hennes vän.


Igår lördag hade vi mysmiddag här hemma. Jag och annika lagade mat och emilia jobbade lite och hämtade upp Carl påstationen. Sen åt vi fläskfilé och till efterrätt annikas supergoda mjölkchokladpanacotta! !
och mer blev det... lite dipp med grönsaker.. och godis.. i soffan. vi hade en skön lördag med dansbandskampen som STORA ämne! haha.

Larz-Kristerz!!


En skön helg alltså.

och såklart dessa lördagsnatts/Söndagsmorgonsamtalen av diverse partypeople. inga namn nämnda men det var trevliga samtal från ett snöklätt mora. Tack du mysteriuos...

Håll tummarna för allt jag sökt på och hoppas att det löser sig för oss snart!

Ekonomiskt oberoende framtid, here I come! I wish...


Uppdatering mina vänner.

Saker händer.. nej. det har inte hänt mycket.
Har varit hemma ett tag i Mora. träffat lite folk och varit lite på kanelen. Hade glöggfest hos A . Det var mycket mycket trevligt! det blev en riktigt julig fest tillsammans med en bunt trevliga människor.

I helgen var emilia också hemma och vi var på parken med våra mödrar, åt middag och såg show tillsammans. Det var också trevligt. Sen öste vi i oss tre 7.0 or och kände oss med ens redo för Wasastugans bravader. Det blev en lång och blöt kväll för att sammanfatta den lördagen. blev en efterfest till kl. fem tills vi beslutade oss för att ta taxi till nästa i Färnäs! haha. till klockan åtta på morgonen! Sen hemåt och sova.. tre timmar... gud bevare.!

Vi söker jobb här i vanlig ordning och myser på . Idag har vi införskaffat julgran och pyntat den och haft mysigt. Jag har också pyntat balkongräcket med belysning. mycket julvänligt här nu.

jag har sökt in till ett aspirantprogram på SEB banken. sökte, och fick ett mejl tillbaka med tio frågor som jag idag svarade på. med hjäp av min underbart bildade kompis! hon kan det här med de lite svårare orden. jag står mest för handlingarna och de skumma ljuden i våra diskussioner tror jag.. hon kan liksom föra sig min sambo.

Så nu håller vi tummarna att jag ska tillslut bli kundtjänstrådgivare. för att sen kanske vidareutbilda mig till företagsrådgivning. tjo. spännande va!

Jag har pratat med min Maggan idag, kära maggie i g- berg.! så kul att uppdatera varandra lite då och då! kram på dig.

Jag håller tummarna att Ankipa kan komma ner imorn. att det finns biljetter kvar till Magnus Betnér imorn som vi ska på! hoppas hoppas. jag kan inte mer än säga att jag är fröken-skjuta-på-viktiga-saker. förlåt annika. jag är inte en snabb en. men ska göra allt jag kan för att få ner dig imorn!!

Jag gör sånt, jag skjuter upp saker som jag vet är viktiga. skitsaker som jag inte bryr mig om brukar tyvärr gå fortare.. ringa och tjafsa med telia, heeelt oviktigt gör jag så gärna. men ta tag i mitt eget liv och fixa jobb.. nej det är jag inte snabbast på. även fast det är det jag verkligen vill. Jag är bakochfram helt enkelt. jag är omöjlig på så sätt.
Men jag växer nog snart upp och blir vuxen. . . sry A.

Så att imorn ska vi alltså se Magnus Betnér på konserthuset i Örebro. Det kommer bli skoj.



Min kära Elisabeth och Magnus har fått en son! En otrolig goding som heter Erik. Grattis mina vänner!



Nu har vi jul i lägenheten också, idag blev det en tur med buss till Marieberg. Det var meningen att vi skulle till Rusta, emilia hade sett en billig gran där.. Men vi liksom missade den hållplatsen.. så det blev Bauhaus för oss. gick himla bra också, för en gran fick vi ju tag på! och belysning, och kulor. nu är det så vackert hos oss.
köpte också kuddar till soffan i olika mysiga färger. vi har det bra!!

"Nu är det juligen"