Uppsalahelg.

Det var 20års fest på schemat i lördags i uppsala, så jag och emilia drog ner med volvon. Stannade i Leksand och åt då "Emil´s Thai" i Garsås var stängt.. (Mm jag vet.. emils thai. hur fel kan det bli?!)och i insjön för att inhandla cd-fodral..
Stannade i Blge för lite skokikning. men sen var vi på väg.
Blev en lugn fredag framför tvn.
lördagen startade på systembolaget :) premiär för Malin.
drog en vända på stan så allas partyoutfit blev komplett!
Sen blev det såklart Tårta, det var ju kalasdag!! Men efter det så fick vi äntligen åka hem och göra oss snygga och dricka alkohol..
Tillbaka till Lokalen för partajet! Blev ett 20-tal människor efter ett tag, riktigt trevligt.
men.. musiken SÖG! jag kan verkligen inte med den musiken.. typ hiphop el liknande. iaf helt utan melodi!
det var ju inte mitt kalas så jag fick inte bestämma. hade ju gärna dragit på någon grym hårdrockslåt eller en trallig schlager!meeen.. sån e jag.. bara jag var sån i lördags:)
det var kul iaf! gick på ett uteställe med världens sämsta service! otrevlig personal som tusan, så här ska nog skickas iväg ett argt mejl eller så.
WTF, vad ska ja annars göra under  mina arbetslösa dagar?
;)
Nu ska jag se lite mer tv och sen dra till min andra kompis. min tvkompis!
Toodles.

att flagga eller inte flagga?

För visst är det en "skam" när man har flaggan uppe varje dag?
Man ska väl flagga när det är flaggdag, jävla idioter! har ett par "grannar" här i området som har flaggan uppe VARJE DAG,ÅRET OM! på toppen av moset så är de tyskar, men de har bannemig bott i sverige massa massa år . Borde man inte lära sig? Eller har man flaggan uppe hela året,varje dag i Tyskland?
Jaa, vad vet jag..
Men de ska allt få sig en läxa snart.....

Moahahahaahahahha!!


BanditRock

Sitter på jobbet ikväll också och arbetar.
Men skjuter lite upp vad jag blivit tilldelad att göra idag, sortera alla vasaloppsbokningar i två pärmar. . det kommer ta lite tid, men det är bra att jag får något att göra.
Lyssnar på BanditRock och har det bra. vilket väder det är! Helt otroligt, en sån här vecka hade man velat spendera med lite goda vänner i en stuga i fjällen. En liten fjällvandring på en dag sen hem för att ta en välförtjänt dusch och laga någon god middag och dricka gott vin till. så mysigt.. det hade jag önskat nu, helt klart. med det här vädret skulle inget gå fel!

Åter till verkligenheten då.
Fortfarande inget napp i Örebro.. inget napp på nåt alls faktiskt!
What to do.

Nu ska jag sortera, sen fram med middagen, äta och sortera lite mer. .
Tråkigt för sen har jag inga mer tider..ja förräna 17,18,19 okt. och kankse 3 okt.

toodles.

...

attans, nu kom fyra brandmän..
förstår inte varför jag ska bli så generad varje gång,sådär töntigt nervös och lite rädd, för dom har bra med makt de här killarna.. på nåt sätt..
okej. jag ska sluta skriva nu.
Tre uppdateringar på en dag. jag börjar bli patetisk.. el är det början på framgång?
moahahahaha.

toodles.
but wow,den bilen är ju frän...röd och så mäktig...
maaan....

avrundning.

So far so god. men so far. . oh my god! Jag har inte gjort många knop och verkligen inget viktigt idag. Tur att jag inte tog på mig mina glasögon ( som jag iofs hade behövt nu när jag känner att det börjar kännas i ögonen.. ) imorse som ja tänkte,för nå viktigt har jag inte åstadkommit alls.
två blogginlägg på en dag, på 6 tim. inte dåligt fröken björck.
vet inte riktigt hur jag ska lägga upp min eftermiddag. promenad på 20.000 steg var utlovat efter alldeles för mkt skitsnack igår.. nu är också film och massa att stoppa i munnen-mat också inbokat. sen har vi ju också One Tree Hill som börjar på idag helt fel tid tycker jag. hinner inte med en 20,000 stegs promenad innan.. och efter är det ju mörkt. kanske kan satsa på det imorn förmiddag istället. ja. så gör jag. ja.
eftermiddag får se ut som så- hem kl två, kanske sova lite, ner på åhléns med emilias jacka(om mitt kära fyllo behagar vara pigg då) sen mat någonstans och så one tree hill och sen film med snacks! ja!  det blir bra.

wow, mina i-landsproblem måste slå de allra värsta problemen i alfabetet.
haha, på tal om i-landsproblem, hittade denna text på www.tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~15 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Det kliar på foten...
Tjej 2: Klia då!
Tjej 1: Jag gör ju det!
Tjej 2: Vilket Irlandsproblem.
Tjej 1: Eh, vad sa du?
Tjej 2: Ja, vilket Irlandsproblem.
Tjej 1: I-LANDSPROBLEM heter det!
Tjej 2: Ja ja, samma sak.

haha. Irlandsproblem!!! hahaha, jag har ett kul jobb. idag.

Snart kommer madde och sprider lite energi. jag ska nog diska min lunch nu medan banditrock spelas ur högtalarna.
toodles.

Godmorgon.

Och då menar jag verkligen Godmorgon.
Sån härlig morgon.
gick upp halv sex och duschade,gjorde mig fräsch och snygg för att dra iväg till jobbet! men först blev det en avstickare för att hämta min extra lillebror från efterfest och köra hem honom.
Men nu är jag på jobbet och har det bra, jag är pigg och har en sån där energikick av att det är sönda kl kvart över sju och jag är pigg,mår bra och är bara på bra humör! lyssnar på p3 och hör musik som påminner mig om mina ensamma dagar i göteborg. alltså jobbdagarna,timmen på vagnen mot jobbet,ångesten som fanns de sista månaderna. 

Hoppas jag kan få en rätt så lugn dag,lagom lugn att utforska internet..och lyssna på p3.
nya tröjor på jobbet också, snygga ena måste jag medge. polotopp? kan det kallas så.. ? om det kan så heter det så. svarta snygga.

nyduschad,lycklig,sprudlande och snygg! damn hur bra får man må?


insåg just att om det blir lugnt idag så kommer det bli fler inlägg. idag är det synd att man inte var framgångsrik bloggare!
det är morgondimma ute också. förstå vilken skön höstmorgon!

Godmorgon min kärlek!

påtryck

Genom påtryck från mina säkert största bloggfans så ska jag nu uppdatera läget lite.
Jag mår som en liten bomullstuss dränkt i aceton, rätt illa.. lr jag ska nog heller inte klaga så mkt.
Det som är jobbigt är den andra påtryckningen i min vardag. moder och fader björck.. Det är tjat var eviga dag och jobb och så vidare. jag gör liksom inget bra.. ger det mig någon påtryckning till mig själv och mitt jobbsökande..?
Jag behöver en stor dos entusiasm. jag behöver glädje och ett jobb. jag behöver kärlek och en lgh.
Tänk den dagen, en heltidslön in på kontot och en otroligt härlig och varm lägenhet att komma hem till i vinterkylan, till en kompis som dukat upp två glas rött, mer än så ska jag inte kräva av henne. jag har ändå lovat att sköta om maten till oss.

Jag längtar varje dag efter mitt egna.. jag längtar efter att bli behandlad som den 21åriga kvinna jag ändå är.
jag orkar inte vara lilla emelie som i familjens sällskap blir behandlad som 14 och även beter sig efter det.. för vad tror man, ett evigt tjat om min inkompetens gör mig iaf inte äldre. 
Det händer inte mkt i mitt liv nu, det är en vardag med två timmars promenad á 10000 steg och dammsugning som är min vardag, det är det jag gör varje dag. och så har jag blivit ett hopplöst "våra bästa år" - fan.. jag börjar mer o mer se mig som en tragisk en. 

Men vi kämpar och satsar jag och kompis. det ska gå! jag ser ju på oss hur vi bara försvinner som de lyckliga kompisarna vi nyss var till att förvandlas till lagom hopplösa och vardagstråkiga kompisarna.. vi behöver sysselsättning och lycka. (aka pengar.. )
min kompis är en duktig en, hon har iaf hittat ett projekt i form av renovering av en möbel. duktigt. jag harvar på med mina snart milslånga promenader som inte ger en gnutta resultat på valkarna.. vilket missöde..
Jag ska ta och skicka över lite bilder till fru V och sen bege mig mot Herr A och förtära en lagom fredagsmiddag i form av tacos!mer orkar inte den sura jag med idag. el sur, jag vet inte vad jag kallas idag.. bitter?arg. ja , jag ser inte glad ut idag iaf. ledsen för det kompis..

toodiloo.

Jag hoppas ni är nöjda över uppdateringen. se till att kommentera min olycka nu!

Kapsylskada

Tredje gången jag på ett snitsigt sätt försökte öppna en flaska med kapsyl,och denna gång slutade också med ett blodigt finger.
Idag,en vanlig dag. gick en timme med maly på förmiddagen och duschade för att sen sova en liten stund framför tvn.
Nu har jag tänkt att börja laga middag åt familjen. köttfärssås med mos i ugnen. såg något recept i en tidning.
Annars har jag inte mkt planerat för kvällen, lär väl bli en till promenad troilgen. stegräknaren är bara på ca 8000 steg just nu.
Och såklart outsiders ikväll på kanal5 eftersom min vän Anna är med i kvällens program. på något sätt. Vi har ju alltid vetat att det är nåååågot fel på den kvinnan! ;)puss anna.
Dags för matlagning.


Auf Wiedersehn.