sjuk och sen inte!

Så det kan gå.
var så rasslig i halsen igår .. och idag har ja känt mig kass i kistan bla.
meeeeen efter att ha beslutat att ta det lugnt ikväll och lånat filmer av boggen..sååå bestämde ja mig sen för att ta mig ett järn! en irländsk kaffe o så var jag bra.. och ett par sprut i näsan senare av nezeril..

camilla är ju hemma i helgen för att fira johannas 18årsdag! så det blir wasa för oss om nån timme.. höhö.. skojisgt! FRÄCKT om inte annat...

sitter hos boggen i elvan med sambon, hållbutt, boggen och "okänd" (för mig än..)
blir ett dopp i tunnan snart innan skjuts till krogen. hoppas det blir fint. och inte att det blir värre.. borde väl strunta i det och dra ner till camilla nu. men det är gött med tunnabad.

igår var det middag hos svärfar o anna-lena. nova & wilma var där med veronica! gosungarna. janson och sill med öl.  och kladdkaka till efterrätt,,sen blev det en biltur med rudi. en sån tur man behöver ibland.. svängen till mcd o kika läget..o inte äta nå.. o sen bara sitta på "beverly hills" och ha det trevligt!

wasa snart. yeah.
och yeah, blogginlägg på fyllan!!

Jag är kär.

en helg till ända.

En helg är slut igen. nykter och städad. trött och lite dämpad.
Margit var här idag och slingade mitt hår och gjorde livet lite roligare ett par timmar! hon är min stjärna den där margit!
www.frokenmaggie.blogg.se

Igår blev det filmkväll, först en med al pacino och han .. del niro.. jag hängde inte med alls tillslut märkte jag, för det var inte den ja trodde som var mördaren. ... kanske som det borde vara..
Maggan och Mathias kom förbi lite. www.magggan.blogg.se

Sen såg vi madagaskar! och den var bättre för där förstod jag allt! nästan. tror jag! Den var iaf bra! Ser fram emot tvåan på film snart.
och så lägg dags. typ.

Idag har det varit en bra dag. härligt att umgås med en så fin vän som margit, hon får mig alltid på bra humör ! vi klickar bra vi blondiner! :) tack för allt gumman.

Imorn är det premiär. Back to school....
Det blir intressant. Engelska B står på schemat!
och bussåkning, oooh spännande!  Denna gång ska jag göra alla läxor och hemuppgifter jag får och aldrig skolka ! :) anna, känn dig träffad, vi var ettbra team på gymnasiet!! smack!

Till helgen tror jag det blir badtunnabadning i elvan. om inte rudi kommer hem vill säga.. då blir det annan fest! jag längtar efter dig Rudi.

Nu är jag så jäkla trött att jag inte orkar mer. dessutom har jag aldrig något intressant att komma med här så det blir en lättnad för er att sluta läsa nu... om ni fortf. läser vill säga..

Ska nog leta rätt på mobilen nu, det är härligt med bara hemtelefon ibland. ljudlös mobil på helgerna ska jag nog fortsätta med!
ooh nu börjar reprisen av top model 11. my favorite program- EVER! you know...


toodles.

Shine can never replace attitude!

Idag har varit en riktigt låg dag. har känt hur sur jag gått runt och sett ut hela dagen.. förutom när mamma fått mig att le.
Var och handlade på maxi till middag ett par dagar framöver. Idag blev det lite överraskningsmiddag för gosen när han kom hem efter att ha jobbat hela hela dagen. Då är det klart frugan ställer upp med en bit mat på bordet med tända ljus!

Jag mår så bra här. trivs så bra bland familj och vänner så nära.. ja nästan alla är här iaf.
och snön förvsinner inte så fort här heller!
Jag älskar att vara nära skogen och naturen, nära att kunna åka till stugan bara en natt och ha det mysigt.

Efter igår har jag tänkt mycket, jag har ångrat mycket jag gjort, inte mycket men jag har ångrat det lilla jag gjort mycket, lr ska jag säga det jag aldrig gjorde.. jag har haft ångest över att jag beter mig så omoget ibland, att jag inte bara kan få rätt i huvudet och få ut vad jag vill ha sagt så som det låter i huvudet.. hm.
men det som är gjort är gjort och det som aldrig sades var dumt.

men jag mår bra nu.

"tänk om alla bara kunde bry sig i sina egna liv" - majsan. tack för dina livsråd snäckan! ;)


Jag måste försöka växa upp och våga. våga ta tag i saker som jag tidigare varit rädd för.. stå för vad jag tycker och inte låta någon komma med sina "fina" och starka ord och trycka ner mig och få mig att backa... jag kan inte dom orden ni kan, jag är som nyheter på lätt svenska, alla förstår mig men det kanske inte alltid låter så hemskt som det är utan de där svåra orden.

Jag ser fram emot helgen, en lugn mysig helg med malypromenader och god mat framför brasan.
Och så ser jag fram emot att umgås med nina nån dag snart. DU vet hur jag är tror jag, mer än nån annan. och du förstår vad jag menar.

Snart börjar mina kurser också! Ska bli kul att få något att göra äntligen och så hoppas jag på mer jobb, för jag älskar pengar! och jag behöver de slantar jag kan få nu.

Maggan, sätt dig i din fina PV och kom hem... hem till dina vänner, hem till mig! Men ja förstår dig. stor kram hjärtat.


Jag bara undrar...

.. hur länge ska jag straffas för mina val??
Och är det verkligen så att vem som helst ska döma?

Idag blev jag ledsen och besviken för så lågt trodde jag inte det kunde sjunka.. och så blir jag arg sen för vem ska döma? ingen! ingen har med mina val i livet att göra.. bara dom el den jag sköter det med, resten ska hålla sig utanför!

Det var en tår för mycket idag, pga av egentligen inga ord men ett bra dömade ansikte, för jag vet vad som tänks..

Fan!
lämna mig ifred och bete sig!!



Tack älskling för att du alltid ställer upp och ser när jag behöver dina varma kramar och kyssar.
Jag har det så bra. Jag mår bra!!

Mer snö

Vad härligt att få ett riktigt winter-wonderland ute igen!

Ikväll blir det träning tydligen. uuh känner mig inte alls pepp men kanske borde byta om snart och gå in kläderna lite... hm.
nej jag ska röja undan i köket lite så att mannen kan komma hem och laga mat medan jag drar på gympa med emma.

Har varit och gjort lite ärenden till momma Ingrid idag också. och målat två ikea ramar så nu kan de snart användas. ska se till att hitta nå fina kort att ha i dom också.


Blev bowling i lördags med veronica och johan och ett par malungsingar. :)
Åt först hos Veronica o Johan och for sen till Orsa för att påbörja våra tre timmars bowlingpass! ujuj, det gick riktigt bra tror jag. spelade med älskling och veronica och jag fick till ett par strikar och vann! men V var inte långt efter.. inte lika långt efter som nån annan i laget.. ! =)
Och det dracks på bra där mellan slagen.. jag drog på mig en skada också.. skulle såklart stila lite och hoppa upp på en bänk vid banan och ja, hoppa.. men jag slant med foten och for rakt ner i backen.. det gjorde satans ont så jag låg tydligen kvar ett tag. men i mitt huvud var jag uppe på benen på en gång.. tänkte att jag kan ju inte ligga där som en annan fyllis.. men det gjorde jag ....

Sen kom johan o hämtade oss och vi drog en vända på mcd och sen BP. det var helt ok. rockade loss med Linda där.
Ja, och som vanligt efterfest på Skogsbacken med lite vänner.. som plötsligt var försvunna sen. efterfester är väl aldrig roliga egentligen.. ?

Så igår var vi sängliggandes med en pizza mellan oss och annat gott. såg en film också.. "transsiberian" (?) och ja, inte en thriller som det står på filmen inte. den var bara lite jobbig.

Ska se om jag orkar träna bort träningsvärken i min tredje rumpa.. ( något jag tydligen sagt i lördags, men jag har ingen aning :) )
just nu känns det som att en värmekudde i sängen hade gjort susen..

Dags att göra ett ryck innan jag ska överraska A med hämtning på jobbet!


Tack för helgen vänner!

Extraknäcker ikväll

Ikväll är jag på Mora parken. Jag trivs så bra här hos pinglorna!

Det enda jag ville in och skriva var mest bara att jag såg disney´s-  Wall-E på dvd häromkvällen. och den var så fin att jag blev tårögd. Jag tror dock det var ca 10 repliker i filmen, men klart den bästa jag sett på länge ändå. ett tips från mig.

Jobbar till 22, sitter och kollar mailen (jobbmailen) och försöker engagera mig i allt häromkring, men det är svårt när man inte är här varje dag att veta vad som ska göras, ska fylla på drickakylen alldeles strax.

kan hända att det blir finbesök av min sambo. om han inte är trött och går hem..

I helgen blir det kul! Middag hos Veronica och Johan tsm med ett till par. Sen drar vi iväg till bowlingen och hänger där i jaa.. tre timmar minst. har två banor mellan 20-23. haha. uppvärming första timmen då.. ;) Men eftersom det finns ett presentkort på många pengar så ska nog inte vi vara sysslolösa.. Ska bara hitta något bra att ha på mig, meen det kanske inte blir så svårt ändå. Har tydligen gått ner i vikt sägs det.. jag måste börja väga och mäta mig, så att man blir peppad.. när jag inte själv ser det är det inte lika kul..

En ansiktsbehandling ska jag beställa också, min julklapp av broder. om jag inte kanske ska satsa på mineralsmink ist.. någon som har nå tips el nå ungefärliga priser på sånt..?

Ser fram emot söndag i sängen med en pizza emellan oss framför en film som vi kan somna till. mys mys. och en påse DORITOS såklart!! oooh nu längtar jag som tusan...till söndag mest.. neeej lördag=)



Rudi, kom hem nu så vi får parta loss med 18åringen på wasa. puss på dig.
nej dig ska jag nog förresten ringa snart! :)

So long.

En fredag.

En vanlig fredag. Har precis duschat och gjort mig fin för lite middag hos mor o far senare. men först ska jag ta en promenad ner på parken och vänta på min man, sen blir det mat.

Vad händer annars då...

ska börja plugga några kurser så att jag kan söka in nånstans i framtiden. Det blir bra.
på söndag o måndag ska jag jobba på parken. ska bli så skoj. blir iofs ensam, men det gör inget. ser fram emot fler tider där.


vi var ju och grattade larz-kristerz i älvdalen! haha. :)

Vad annars.. inte mycket alls faktiskt. om nån undrar vs.

Ser fram emot att livet ska börja, få rutiner i vardagen och tillslut mer pengar på kontot. det blir roligare då.

Ja jo, vi har börjar äta GI mat... har sett att det ligger alldeles för många kilon på mitt hjärta nu. och bilderna från nyår... my gosh emelie. så nu har vi börjat.
först tre-fyra dagar heelt utan kolhydrater och socker. det är då man ska bli galen och få psykbryt har jag förstått, men jag har faktiskt inte märkt något. och jag har inte fuskat, även om det kliat efter Doritos i fingrarna..
Så idag är fjärde dagen. men jag tror inte det blir så mkt ändring efter idag ändå, lika bra att fortsätta på den hårda banan.
så det blir mkt matplanering i hushållet nu! men det är skoj, vi lagar mat tsm nästan varje kväll.

Och på måndag blir det träning.. lr nej..jag jobbar ju, för första gången på länge... jaja, tisdag blir det träning.
tänkt köpa terminskort på IFK Mora, de brukar ha roliga pass. jag och grannen ska börja ( vi bor inte grannar längre egentligen men hon är alltid grannen.. )


Bästa moder och fader!