Miami,West Palm Beach.

Nu ar vi har. flygresan gick bra,forutom litet problem pa heathrow.. riktigt dryg flygresa anda, och herregud nar vi skulle kopa mat i chicago pa mcdonalds..kara nan fjorton svarta tjejer bakom tre kassor med riktiga attitydsproblem.. ja menar fem vilsna svenskar ska bestalla mat.. "but people..come ooooon!!" sager hon.. herregud jaklar vad arg ja blev sen da..

men nu ar vi iaf har antligen. glomde sladden till kameran i gbg, lr ja jag hittade den inte bland roran..cicci.. :)

igar var vi vid stranden och alla ar pa mig om att ja inte far vara i solen sa lange.. alltsa jag blir sa arg!!mind your own buisness.. nej fan ja blir sa elak alltsa.
mm sonen ar iaf riktigt stilig.. hehe. arton knappt men hellooo.. hahaha!

hejda.. nu ska de in pa datorn har.. sen ska vi dra och hamta bil i stan och sen stranden.. men ja far val halla mig i skuggan.. WTF..

jaja hej hej.

memories of us.

Jag har en så otroligt skön känsla i kroppen, en - som bonden anders skulle kalla- heeelnöjd känsla!
Jag är verkligen helnöjd ikväll!

Min älskade mormor ringde och tacka så hemskt mkt för julkortet hon fick av mig. Det var det vackraste komplimangerna hon fått i hela sitt liv menade hon. Jag älskar dig med kära momma.
Så efter det samtalet längtade ja ännu mer hem men blev ändå så alldeles lugn i kroppen och lycklig, ja det var en lyckokänsla.. wow.. längesen.. Lycka!

Har packat lite nu, alltså slängt i det ja tror ja kommer ha på mig, men som ja säkert inte kommer i längre.. har ju som sagt gått o lagt på mig lite.. tror ja iaf.. !


Paus-----------------

Nu har ja pratat med min Kompis! Första gången på sex veckor! :) om exakt 48 timmar så ses vi igen !!


Iaf så har ja inte så mkt mer att säga..

på jobbet idag så frågade en gäst vad lunchen kostade.
- 66, svarade jag.
-ja det var ju inte så konstigt när det jobbar så snygga tjejer här.. ,säger han..

mm ok, jo det var precis så vi tänkte! men en komplimang är ALLTID en komplimang iaf! haha.


och ja har känt mig fan så snygg idag! jäklar i mig alltså! bästa självförtroendet på mkt länge!! underbart. det var all lycka! :)

ska skriva en lista nu på vad jag ska ha med mig hem, sen ska ja somna och hoppas att ciccis paranoia om möss inte påverkat mig för mkt! hon tror nämnligen att ja släppt in genom hennes ventilfönster.. men ja tvivlar.. hoppas jag.

längtar till fredagmorgon. upp tidigt! o sen till spa! härligt..

Godnatt.




Tredje advent

Har haft en helskön helg faktiskt, ensam men helskön.
Var in till stan igår och shoppade loss klappar, till mamma, pappa, fredrik o rudi. har en kvar.. minst! det är så otroligt kul att ge bort saker! :)

Men ska tänka ut den sista.. ska vara något perfekt! Only for you!

Nu är det spännande med finalen av bonde söker fru! ! vet iofs hur det går men ändå..

"allting blir ju dubbelt så roligt när man är två"
helt rätt per-inge. lr hur majsan? så ja tror PI blir glad om både du o jag kommer till rättvik  i sommar! haha! ;)

Camilla smsa inatt så ja ringde henne, hahaha! Rudigumman vilken miss!
Och julle smsa.. han ville nog inget mer än att säga godnatt.. haha..
Och majsan skickade även hon ett sms o bad mig köpa en cider till henne! hahaha, helt fel emelie, majsan! :)

Skriver sen. ska på poweryoga halv fem! o köra lite kondition tänkte jag.. =) herregud om en vecka drar jag ju. damn.. tråkigt. jaja.. Hoppas på att bli lite brun iaf!

godkväll.

Va fan?!

Kille 1 ~19: Min tjej säger att jag är egoistisk? i sängen.
Kille 2 ~19: Va?
Kille 1: Typ att jag inte bryr mig om ifall hon får orgasm.
Kille 2 skrattar så han gråter.
Kille 1: Vad?
Kille 2: Tjejer kan inte få orgasm!



hahahaha jaa här har vi förklaringen då till varför killar är så själviska i sängen !

Fredagkväll

Och den ska jag spendera på gymmet.  I ett irriterad tillstånd! Min fot har fortfarande inte blivit bra. och jag problemet är dåliga skor..jag har verkligen inte de pengarna att lägga ner på riktiga skor! så jag är less.. Jag orkar inte ha ont där, inte nu när jag kommit igång med träningen. Får ta och lära mig lite styrketräningsgrejer tror jag. gah!

Pratade med mamma nu också, fick lov o föra över pengar till micke. morbror micke.. för han har betalat hyrbil o hotell ett par dagar i florida..Det blev ja också less på, men det är ok. ja får köpa lite klappar imorn ändå. får tillbaka av far min på måndag. Får hoppas på lite ränta då! ;) yeah ja är underbart bortskämd !

Nu måste jag gå ner och träna bort min ilska! sen ska jag mysa med cicci vid tvn och sova. imorn blire shopping.. ensam i stan. kuuuul..
Men nu är det bara måndag,tisdag,onsdag och torsdag kvar. nog för att tisdagen kommer bli sjukt jobbig, jobbar heldag då från 9.00-00,00.. kommer vara ca 80 pers som ska ha mat serverad. och säkert bara jag o mariana o kanske nån mer. skoj. jaja, efter det ska ja ta det lugnt. Längtar tills ja sätter mig på tåget på väg hem!

Mor o far o mormor o per hade glöggprovning hemma, mums. här kör vi bara på blossas lättglögg! :)

Imorn upp o städa också. cicci drar ju iväg och jobbar.. jag ska äta lång frukost och se julkalendern och kanske ner på gymmet. ja, det ska jag., sen in på stan. lr stan först?


Puss hej.

Allt jag missar!

Mm, jag missar så mkt under mina två veckor i usa. Såg just att jag till och med missar bingolottos uppesittarkväll, japp det är katastrofalt alltså! sen julafton och allt som hör till. JULDAGEN.. skit också! annandagen- ja, camilla vi vet ju hur den slutade förra året! hade kunnat bli en skön repris.. ;)
Sen nyår, nyårsmaskeraden i gbg som cicci o johan så fint planerar medan ja håller mig utanför .. tyvärr!

Idag har varit en skön dag iaf!
och ja kom just på att jag fasiken redan skrivit blogg idag.. då ska ja inte besvära med mer skitsnack!

:)


Biljetterna är fixade också, vet inte om jag skrev det i det tidigare dock. jäklar vad förvirrad jag blir.

har iaf varit på gymmet ikväll. en timme på cross-nånting.. skönt att få svettas lite. mkt.

godnatt.
adios...

Torsdag.

La just på luren efter en timmes samtal med min kära majsan! :) vilken tjej! tror det inte var en tyst minut på den timmen! bästa timmen på dan majsan. tack! Ser fram emot en helg i sthlm sen!

Tänkte dra ner och bli lite svettig på gymmet snart! ska smälta maten lite bara och ta en voltaren mot foten..

sådär ja, nu ska jag bara byta om och sen köra på! imorn ska jag sola! :) lär sola iaf tre gånger innan florida tänkte jag.
tisdag, baby.. tisdag! =)woho!

Jag har längtat till så mycket detta året tycker jag!.. till de gånger emilia kommer hem.. till julbord, till jag får åka hem, till filmen love actually.. ;) jaa det är en del längtan det. o en del tårar måste ja erkänna att det också varit, kanske inte efter längtan till julbordet. men till mkt annat!

Sådär nu har det gått en halvtimme sen sist.. så nu ska jag dra.  .
o ja längtar till gävle nu.. ;) hehe. .
pusspuss


En vanlig dag.

Idag har varit en vanlig dag. Rätt lugn dag! Var riktigt trött idag när jag kom hem från jobbet. slocknade klockan sju och vaknade strax innan tio då cicci kom hem..
Men omänsklig som jag är så har jag inga problem med att somna snart!

Borde ha tränat idag,för ja tror inte min inflammation mår så dåligt av det. Måste försöka få till en hyffsad liten mage till florida! Sen blir nästa mål gävle och sen sommaren ;)

Väntar fortfarande på mina tågbiljetter hem, börjar bli riktigt orolig nu.. Ska ringa dom imorn..

Jag borde lägga mig nu innan det blir för sent. Imorn är det lucia och det sänder från mora imorn kl. halv sju. .
får se om jag tar mig upp el inte. borde det iaf. skulle vara mysigt.

På tisdag kommer min kompis hem! Äntligen.

Nästa lördag blir det tydligen lilla julafton med familjen.. grötfrukost och julbord.. Sen glöggkväll med mina vänner.. Toklängtar hem ! Måste packa också.. och shoppa lite kanske. .

attans nu började CSI.. men jag borde stå emot! :)
Ska göra lite nytta först iaf.

Snart är det helg! !

och en sak irriterar mig fortfarande! förstår mig verkligen inte på en del människor.. Har det uppstått en situation där man inte kommer överens så är väl ändå det viktigaste att sätta sig in i varandras sitser. Am I right el?!
och jag har satt mig in i din länge nog, varför kan du bara inte förstå min och gå vidare?! jag har gjort vad jag kunnat tycker jag. jobbigt nog är jag en så konflikt rädd en.. ser inte du att jag iaf försöker till skillnad från dig. . jag bara undrar för det stör mig så mkt än..

Och så ska jag träffa annika, det ser jag också mkt fram emot! min pingla! hon gör mig lycklig min kära ankipa!

Har funderat länge nog på tatuering nu också.. ska se till att få ihop lite cash så det kan bli verklighet också. . :)

Godnatt.
och en extra kram till min maria!

Hallelujah!

och thand god för singellivet!

Jeff Buckley-hallelujah


Sitter uppe än, borde ha lagt mig efter DHW men nu blev det inte så. Fastnade som vanligt med rudi på msn. tjejen som börjar tre imorn har ju tid.. :)camilla alltså. jag ska upp sju. igen.

Pratar också med en god gammal vän vars pojkvän gjorde slut häromdagen. Om ändå bara den vanliga korta sträckan fanns mellan oss gumman, Då hade jag varit där på stört, Vill bara ge en kram och som du sa prata av dig lite. det är mest det som behövs. jäkla as till killar. Hur tänker de?
Vi har inte träffats på snart ett år . Kärlek till dig min vän. min lilla vän.



Det är inte lätt med kärlek min vän, det kommer göra ont fler gånger! Men sen kommer den dagen då det bara flyger på.. allt bara löser sig.. det är svårt att tänka sig nu, jag vet. men hang in there gumman..
Plus att du ska handskas med känslorna från din värsta förlust också. . Du vet att jag tänker på dig och resten som sörjer..
Men som jag sa till dig, en dag i taget, gråt ,gråt,gråt. tillåter man sig inte att vara ledsen och gråta kommer det ligga kvar alltför länge och det vill jag inte att det ska göra i ditt fina hjärta.
Sätt på sorgligaste musiken, ta en tur i bilen och kör försiktigt, ställ dig vid en vacker plats och bara stå.. sitt i bilen med hög musik och bara låt dig själv vara. .
Men sen får du inte vara ledsen mer! Det är allt hans förlust, allt! Du har mycket att vara glad för också, kom ihåg det! och kom ihåg...
Imorgon är en ny dag!

Upp kl. sju för julkalendern!

Kärlek till dig sötnos.




Inflammation..

...i Stortån! störtlöjligt. . men ont gör det iaf! Frölundas fysioterapeut klämde i kände idag och konstaterade, la salva på och plastade i stort sett in främre delen av foten, sen bandage.. så nu har ja gått med smörj i skon hela dagen. .
och så ska ja äta voltaren tre dagar. och jag mår redan illa av tabletterna. men sen ska det väl bli bra hoppas jag!
Så att jag kan fortsätta med workouten inför beach 08! =) 

så tyvärr är det inte synd om mig alls! ja menar om man ändå skulle få nån sjukdom el göra sig illa kunde man väl fan göra det ordentligt, ist för nå sånt här töntigt  ! :)

För varje dag som går så vill jag mindre o mindre åka till florida.. verkligen inte!! vill inte.. well well.. inget att göra åt.. mm ja är säkert väldigt lyckligt lottad, men allt jag vill ha är en riktig jul!

Nu lär jag äta lite fisk.

Hem.

Hem hem hem.

Har sett på Love Actually ikväll och längtat ännu mer hem. allt julstök och mys! helt underbart

Här är jag mest less just nu.. vill bara hem.. blir smått irriterad på allt faktiskt.. tyvärr..

Lyssnar på eva cassidy-fields of gold.. påminner om sista tiden i leksand. . allt omkring..
och på Jeff Buckley-halleluja.. ja får tacka tobbe för lite låtar !

Idag saknar jag allt, alla och ingenting. Jag vill bara ringa dig kompis!!nu!!

Glögg pepparkakor och du o jag!


äh nu ekar det bara halleluja i mitt huvud.. dags att sova..

Lördag afton.

Och här sitter jag. Har det rätt bra ändå.
Förutom att ja aldrig mer ska vara borta hemifrån så här länge! Ser så fram emot att lägga mig i min säng och vakna upp hemma, strosa runt i mitt stora fina hus och gosa med malybaly! :)
Sen köra bil! äntligen! Längtar så efter mitt mora. .

Sitter framför teven och kollar på " catch me if you can" helt ok än så länge..
Så mysigt att sitta här ensam i en mysigt lägenhet i underställ och vara sådär lagom snygg! ja, det är ju ändå lördag!

Ja nu ska här skrivas något snitsigt och lurigt har jag lovat camilla. men ist för nå skoj så ska ja försöka vara lite kritisk och pessimistisk, för det är något jag är riktigt bra på.. iaf på jobbet!
annars har ja ju en massa funderingar.. Som den här kampanjen nu som röda korset dragit igång. Ge en kram!
Vem ska man krama. ska man gå till de sunkiga, illaluktande som står med bössorna och ge DOM en kram..? el ska man leta upp de stackarna som får pengarna tillslut och krama dom..? Vem ska man krama? om ja kramar cicci så hjälper väl inte det någon? kalla mig dum, men ja vet inte vem man ska krama för att de ska få det bättre.. och hur ska en kram göra deras liv så mkt bättre.. får dom mat efter den kramen.. ?
äh låt oss ist se dessa värdelösa galor där tilde de paula och bengt magnussom får klä upp sig och leka hjältar för en kväll.. så kan väl de krama de som stödjs av röda korset, de som har råd att åka till dom..

jaja, säkert hela värdelös läsning,men bara för att camilla nu ska ha något att ifrågasätta på msn.. =) så ta det inte för seriöst, jag kan bättre än det där! yeah


åååh jag längtar till så mycket!! Men mest tills imorn just nu, LOVE ACTUALLY kl. 20,00 på kanal5 ! Det är den bästa filmen jag vet. Så imorn blir det massa tårar..


Emilia, hör av dig så jag vet att du lever kompis!!


Enjoy lördagen pals!

Mina kära vänner!

image114

Hahahaha! Gud vad jag saknar er!! Rudi och Emilia! hahaha vilken kväll vi hade! wonderful. . .
Så skoj!!

What a day!

Möjligen en infektion i nån sena i foten.. får hoppas att det löser sig om det är så. För nu är träningen här för att stanna!

Fredagen var kaos på jobbet. var kvar till kl. sex idag.. annars fyra.. förstå den diskhögen!

Men men, efter lite svett och tårar som kom även jag hem.

Till gymmet en timme för att svettas lite, och nu sitter jag hemma framför idol med rudi på msn. . i planeringstagen!
Grövelsjön till vintern/våren. promenader, god mat, massa mys och snack! Ser jag fram emot. tillsammans med våra nya kroppar då..:;) haha.. Gullan&Rudi.

Nu har jag riktigt ont i foten.. illa illa!

Ser fram emot att köpa lite julklappar till mina kära!

Ensam i helgen också. träning och mys. :) 


Jo snart är det dags för florida också. borde känna mig lycklig och förväntansfull, men ja vill inte alltså.. och det är ingen i min familj som vill heller. blä! en jul som alla andra vill jag ha. . Men men, nu åker vi och så är det..

Hejdå. trevlig helg.




Längtan

Efter så mkt. Mora..familjen..slimmad kropp! :)


kan hända att ja kanske, kankse kankse.. åker till mora i helgen.. kanske. om thomas kan jobba ist för mig på fredag.. men han jobbar ju hela tiden,den stackarn..


Har varit och tränat idag igen. . provade på body jam lite.. men om nån läser det här så är det tjejen som drog efter halva eftersom den dåliga koordinationen sög mer!

pinsamt men man får väl bjuda på sig själv!

hängde på maskinen ett tag ist till svetten rann! sen hem och duscha! :)


En kväll på gymmet!

Tog mod till mig och gjorde premiär på gymmet. nu har ja ju betalat för sex månader framåt, så klart jag ska utnyttja!
Sprang lite på löpbandet och cyklade lite o nån mer grej. Men nu vet jag iaf lite hur det funkar där. Känns bra! Kanske man har lite bikinibody om en månad! =) jag är optimist! inge mer sötsaker och dålig kost. Träning varje dag nu. Promenad el gym el pass. Här ska formas body!

Lördagen blev iaf hård vill jag lova. Men dancin dingo var faktiskt riktigt kul! Kan bero på vår nya vän micke som röjde på dansgolvet! Och jag är grym på att dansa.. jaa det är inte bara ja som tycker det! ;)

Sen hamnade ja med tre 88or på gamle port.. och sen taxi hem! Trevlig kväll faktiskt.

Söndagen spenderade jag o soffan.. illamående och sliten som få! men men, nu blire lugnt med alkoholen igen.. Beror ju iofs på om julle o magnus kommer ner el inte! We´ll see..

Och julkalendern är ju faktiskt riktigt bra :) Ska upp och gosa ner mig i soffan imorn kl. sju!


Jag längtar jättemycket hem nu.. vill bara hem och lägga mig i sängen och mysa med familjen i soffan! saknar allt.. speciellt maly..

En ny emelie!

Snart så!
om sex månader kommer ja förhoppningsvis ha en fantastisk kropp! jajjemensan!
Köpte träningskort på Life nyss, 399 i månaden i ett halvår för att göra emelie till en ny emelie! wow fantastic!

Så släng er i väggen tjockisar!

;)

Har också varit och handlat mat tills kvällen! Jag o cicci ska ha tjejkväll, äta gott och dricka massor!

Nu ska jag hoppa in i duschen och se om jag kan fixa lite lockar till slut!

Det ser till o med ut som att det håller på att spricka upp på himlen. Ska ta ett kort och lägga in..



 
Men det är första december!! Ta mig hem!!



Såg julkalendern idag också. japp jag är 20år men har inte missat ett år på den! Ett bra sätt för mig att komma upp på morgonen också! thank god its christmas!