Fredag och arbetslös!

ja än en gång står jag utan arbete.. Men jag ska ordna a kassa..

idag har varit en bra dag på jobbet ändå. fått ett par kramar av mina grabbs!

och jag har tjockisångest som fan!! min mage är stor.. jag ska på gymmet imorn kan ni ge er på! när jag flyttat hem blir det promenad med maly varje dag och förhoppningsvis snart springning också men min goshund.

imorn blir det flyttfest med tacos och vänner . sen utgång.

nu ska jag ringa camilliluh!! godnatt.

down.

Torsdag. En dag kvar på jobbet.. Trodde det bara skulle kännas skönt. men en vemodig känsla sköljde över mig idag..
och nu är jag ännu bittrare.. Ringde DHL för att boka transport för mina möbler.. fick först jag ringde prata med christian som var väldigt trevlig om vi jämför med andra gången.. ja det blev en andra gång för att min telefon la på samtalet! så då ringde jag och fick prata med jeanette! vilken otrevlig en.. jag ska uppskatta vikten på min last.. mm .. visst, jag sa att jag har inte en aning om hur mkt det väger. men det fick jag lov med. herregud, skriv att det ska hämtas en säng, byrå och litet vitrinskåp.. fasen, jag blev bitter för att hon hade en dålig dag.
nu så spelar jag meatloaf högt bredvid mig i högtalarna.

Och nu har jag sovit lite märkte jag..
ska borsta tänderna nu och göra mig klar för sängen , för ja är alldeles för trött för andra aktiviteter än sängaktiviteter, och nå sånt blir det ju inget av!

ska leta tågbiljett också. lr så kanske det blir en biljett från tradera.. senare problem.
har inget att åka hem till ändå just nu. skulle vara lite myskväll med min kille då! ;)

Så, nu kommer cicci vilken sekund som helst och då ska hon ha datorn, så jag går nu.

godnatt.

denna mage..

man kan ju undra.. visade iaf inget på laktostestet! inget.. nada! jag är alltså inte laktosintolerant.. jag blir iofs väldigt lättad men vad är felet på min mage? vad gör jag fel..


två dagar kvar på jobbet. känns lite dåligt men mkt bra! .. kommer sakna alla grabbarna, det har varit riktigt roligt att träffa alla! bästa jobbet jag haft, samtidigt som ja, H du vet.. ! men som sagt det bästa överlag! absolut.

Var på gymmet idag, sprang på bandet, för det rullade in den ena snyggingen efter den andra genom dörren så jag avstod från att pumpa muskler idag !

johan var just här och vi hyrde " the heartbreak kid" och käkade varma mackor med dip. hehe. jag blev inte dålig.. inte så värst iaf camilla.. du får ringa om de detaljerna! tjo.

nu är det "girls of the playboy mansion" så det är dags för mer tjockisångest än vanligt..
men jag lyssnar ju på meatloaf- i will du anything for love. så jag har inte alls sjuk depression nu. no worries.
ni vet, min kille han ringer inte heller (mm just det, dr mcdreamy.. ).. och ja ni är med.. depression :)

Men jag har det bra! borde börja flytta också.. packa grejer, imorn måste jag ringa DHL så att jag kan få skicka hem alla grejer utom lite kläder att ha på mig i helgen.. Jag ska försöka kompromissa med fredrik om björckbo också..


Ska ta och ringa min kille nu! (hjälp, går detta till överdrift nu... ?!)

godnatt.


Påskhelgen.

Nu är jag tillbaka i göteborg för tre dagars arbete till.. sen blir det flytt i helgen och hemfärd till mora.
är så hemskt trött från igår, men lär vara vaken lite till..

påsken var rolig. mer detaljer kommer säkerligen senare.

allt jag bara tänker på nu i detta nu är hur jag saknar att inte kunna ringa kompis.. hon kan mig..
så kompis, kom hem snart till mig. . el åk in i sverige och ring! :)

ska bli kul att komma till mora ändå. umgås lite med jon min älskling och träffa de få men bra tjejer jag har!

nu ska jag göra mig lite klar för sängen iaf.

snart brothers and sisters.

godnatt.

Glad Påsk.

Godkväll.
Idag har jag blivit snygg! färgade ögonbrynen och ögonfransarna och sen for jag till camilla collin och hämtade henne för att sen åka till willys och inhandla färg. sen klipptes det och snyggades till. så nu är jag fräschast i untorp., ;) 

Kom just hem efter en hektisk dag! :) mkt bolagsköp också! mumma. si di där.. haha!!
 
imorn blir det att hämta camilla vid nio och göra hennes ärenden, sen tandläkaren och så till momma i vattnäs och gosa lite med noomi och jacob, sen hem och packa fort som fan. och efter det till untorp och gosa mera med isak,viktor och agnes. mina små änglar. :)

sorry, nu är det seinfeld. jag ska gosa ner mig. .

puss.

surprise!

jag är glad att jag inte beblandade mig mer med dig ändå! men glad ändå för dig. jag hade inte velat vara henne.
så tjo, grattis.

Sådär, över och förbi. ett avslutat kapitel. ett nytt för dig!

Gårdagen var riktigt trevlig. åkte ut till maggan i östnor där brudarna höll till, åsa och anna.
de drack vin och partade på. vissa blev braaa på kanelen! :)
maggan plockade fram lite toys och jag fick massage av åsa, är tydligen sne i ryggen.. jaja ! synd om mig.. inte. .
sen kom bettan och magnus förbi, och en i sällskapet var riktigt på lyset. slutade med att magnus fick tag på ett "kärlekspiller" som innebar ökad sexuell lust i 36 timmar.. grattis bettan!

körde in till lilla krogen sen och jag följde med in och dansade nykter! (wtf) men det var roligt! röjde runt bland thai-thai och deras gamla gubbar! vi var bäst!

vid ett skulle maggan åka.. körde henne och så tog jag min sedvanliga tur till kajen och slog på min "lugna favoriter"skiva och slappnade av lite. gamla minnen kom tillbaka.. 


idag vaknade jag halv nio och vårsolen sken utanför mitt fönster! men jag sov två timmar till. svarade först på sms från julle som frågade vad jag skulle göra idag.. fick det kl. sex... hm . skulle ha följt till dalen tyckte han.
jag och pappsen var och handlade och sen for jag och körde hem fröken M. sen till jon! äntligen, det var längesen. 
julle ringde så jag for dit och åt lunch och soffade lite. somnade lite i soffan och sen sitter jag här hemma nu. väntar på att jon ska laga rosten och så ska vi se film sen! underbart att vara ledig imorn. jag förtjänar lite ledighet mitt i veckan! :)

Nu ska jag tracka min granne.! :)

hörs imorn.

Mora!

Det blev ett fullt tåg från gbg. Jag började såklart att äta (för att inte göra något annorlunda..)
Fick faktiskt blommor och ett påskägg av min snälla chef! så även denna hemresa hade jag med mig en blomma hem. trevligt. råkade slänga påsen jag bar blomman i så jag blev att se ut som en blomsterflicka, färgglad och fin hela resan. men jag tror det uppskattades med blommor på bordet.

Dagen var i övrigt bra igår, lugnt till skillnad från resten av veckan.. min prins var in.. han är tydligen brottare. så nu ska jag börja ställa mig i den "doggy-style" positionen när han kommer in kvarvarande veckor på jobbet. kan ju funka!

En liten notis bara- ingen mår så bra som jag, låten av fronda! faktiskt en riktigt upplyftande låt! för jag tror ingen mår så bra som jag! sällan några fall, inga allvarliga iaf. hur kasst jag än kan känna mig så tror jag liksom att ingen mår så bra som jag! och det måste man ju vara jäkligt glad över! tjo!

åter till tågresan. så efter alingsås fick jag syskonpar till sällskap i mitt 4-säte. . . och syskonbråket började ( om man nu kan säga bråk.. )
Tjejen och killen tog varsin twix och började äta. efter ett tag försöker systern få sin bror att äta upp hennes bit som är kvar. och jag menar det hade man ju gjort.. meeen inte han. han svarar ist- nej jag har gått upp 7-9 kilo sen jul!

WTF?! han var kanske fjorton och pinnsmal..

Hade det där varit jag och min bror hade det aldrig hänt. vi hade setat med varsin raider( som det hette på min tid )
i käften och bara setat tysta. the power of choklad!

Jag trodde det var nog när han svarat men tjejen fortsätter- men jag har faktiskt fikat idag.. fast det kanske du också har.. ( detta är alltså en helseriös diskussion!)
och de fortsätter kontra varandra, det var pannkakor,hamburgare och gud vet vad de hade ätit den dagen.. som om den twixen skulle sätta spår då..

Satte igång mp3n så jag tänkte inte på vem som fick ta twixen.. satt på finaste biten" love lift us up where we belong" och sjönk ner i sätet..

"like a star, like a hero" laddade hem lite schlagerlåtar från årets omgång i torsdags. så nu diggar jag!
än en gång är linda min favorit, svängig och typisk bitter-singel-låt..

Idag vaknade jag 06.21 och kollade ut.. sunkigt.. somnade om lite och vaknade 07.21 och hade då drömt att jag var på väg hem,men kom baskemig aldrig hem , fick lov att åka buss genom alla småbyar mellan mora och rättvik..
men när jag slog upp ögonen och såg att jag var hemma så log jag och gick för att öppna dörren till mitt rum.. ropade in min sötnos och hon hoppade upp i sängen.
sen klädde jag mig och gick en promenad på ett par två tre km med henne.
hem, frukost och dusch.
kl. tio kom maggan och hämtade mig.. vi drog ner på stan och fikade! :)

efter det skulle vi överraska julle, så vi gick dit. men ingen hemma... så vi ringde och han var hos farmor.
så vi var inte sämre och åkte dit. såg på när hans fasters gubbe fixade bilen lite, och sen blev vi ju såklart hungriga.. prima och korv med pommes.

sen bolaget igen..

och nu är jag hemma.
skönt att vara hemma och inte ha något att göra. satte just i mp3n i mammas dator. för ja min finns ju inte längre!

men jag ska kolla lite på internet nu om ja hittar en ny.
fick ju faktiskt igen på försäkringen så det täckte 5000, det den var värd. strålande!
ska lägga till en tusing el liknande för att få en lika bra som min Asus.

tjo. jaa det är en bra dag. jag kanske inte är rikast och kanske inte den med mest pirr i magen. men attans jag är strålande lycklig ändå förstår du.

kanske ska ta bilen och överraska mormor.. lr jon..

och oj vad vi smed planer på prima.. !! haha. det blir roligt. sommarplaner och annat.
vi har skapat ett gäng. bittersinglarna tror jag är det (här tappar jag ordet för "opermanent" och får springa till min kloka far och fråga.. temporärt var svaret, men jag är osäker om det är det jag letar efter.. jaja.. usch för många parenteser i denna blogg.. ) ja det är det temporära namnet på gänget vårt! three singles.

Nu ska jag banne mig fundera på kvällen. för maggan.. jag äääääär sugen!!! aaah...
öl och gott sällskap!! bjäbba... mmm.. öl..
jaja. jag har lovar familjen. men jag vet allt att min bror ska snika sig ut.. vi får se. skönt att köra också. ja jag kör ikväll.. tar igen det nästa helg, när vi dissar dalen, för lite inbjudningar.. boooring.
vi kan själv vi!

Nu har vi badat maly också!

Ha det!
ses på onsdag camilla och rudi!

tjao.

Godmorgon!

"Godmorgon, är du riktigt vaken än?
Godmorgon, har du sett nå glatt i tidningen?"

Vilken god morgon. vaknade halv sju och ringde camilla som jag skulle. så vi vaknade båda av gott sällskap!
Sen duschen och nu har jag ätit frulle.
Nu ska jag snygga till mig och se till så att mina väskor har allt av de sjuhundraelva livsnödvändiga saker som jag behöver under mina tio dagar i mora och untorp.

usch nu blev jag trött.

Kl. 16.02 åker jag ifrån staden och mot mora! tjo. sju timmar på tåg.

Hej. ses i mora!


Let her in!

Låt blondinbella få tid i irakdebatten, jag säger som min vän sa.


skulle va kul om bella uttalade sig om irak.."asså om kvinnorna shoppar lite mer så kommer de bli lyckliga"

Mm shoppa mera kvinnor, det gör oss lyckliga! det tror bella. eller vet hon det!

Imorn åker jag hem.
har försökt packa idag, och jag tror och hoppas att jag har fått med mig allt..

är helt uppe i debattprogrammet på svt. spännande..
 som min bror sa efter att jag sa att jag var mogen och såg på debatt.. "mogen nog att prata passion"
haha mm passion.. :)

Godnatt. ses i mora!


Let her in!

Låt blondinbella få tid i irakdebatten, jag säger som min vän sa.


skulle va kul om bella uttalade sig om irak.."asså om kvinnorna shoppar lite mer så kommer de bli lyckliga"

Mm shoppa mera kvinnor, det gör oss lyckliga! det tror bella. eller vet hon det!

Imorn åker jag hem.
har försökt packa idag, och jag tror och hoppas att jag har fått med mig allt..

är helt uppe i debattprogrammet på svt. spännande..
 som min bror sa efter att jag sa att jag var mogen och såg på debatt.. "mogen nog att prata passion"
haha mm passion.. :)

Godnatt. ses i mora!


Let her in!

Låt blondinbella få tid i irakdebatten, jag säger som min vän sa.


skulle va kul om bella uttalade sig om irak.."asså om kvinnorna shoppar lite mer så kommer de bli lyckliga"

Mm shoppa mera kvinnor, det gör oss lyckliga! det tror bella. eller vet hon det!

Imorn åker jag hem.
har försökt packa idag, och jag tror och hoppas att jag har fått med mig allt..

är helt uppe i debattprogrammet på svt. spännande..
 som min bror sa efter att jag sa att jag var mogen och såg på debatt.. "mogen nog att prata passion"
haha mm passion.. :)

Godnatt. ses i mora!


Sjuk.

Katastrof. denna vecka skulle jag verkligen köra järnet på gymmet inför kommande vecka. Men icke och jag är bitter för det, riktigt tråkigt! så nu är det sängvila som gäller.. mina körtlar sväller och jag känner mig mer och mer trött i huvudet. ser fram emot hemfärd nu, mor min såg då fram emot att ta hand om mig ! äntligen-sympati!!

inte långt till fredag nu, måste börja packa, men orken har verkligen inte räckt så långt.. känner knappt entusiasmen genom allt snor.

nu ska jag ta ett bad, får se vad det kan göra mig. Sen lär jag packa lite. och lägga ordning tvätten som cicci så snällt ska tvätta imornbitti.

nu ringer jag mamma, sympatikällan i mitt liv! :)

det passar sig inte nu.

Att bli sjuk funkar inte med mina planer! jag ska ju träna varje dag denna vecka, för att sen ha en vilovecka.. :)
Vaknade med halsont med ignorerar som vanligt mina sympton. går inte att släppa lös riktigt, inte slappna av förrän jag kan vara sjuk ett tag..
:) later!

Ser fram emot helgen!! Bingolotto med maggan och säkert julle också , han kommer inte motstå vår tvkväll med bingo och melodifestival, haha.

Och jag blir så trött på män,karlar,pojkar,killar,gubbar! kära nån vilka problem vissa har.. kan inte allas flickvänner bara bli pytonormar och slingra sig iväg! gah. jag är en bitter kulla. jag är motsvarigheten till julle som är surmas. jag är numera surkulla...
Fan killar är ju värre än fruntimmer.. let it go! det finns så jäkla mkt fler fina fiskar i sjön.
här är en ! för du vet camilla det luktar fiiiisk! ;)borde det inte vara jäääklaigt bra då?

har just sett gossip girl och det är ju så bra! tänk om man kunde få hugg på såna fiskar..
jag får nog helt enkelt satsa på pimplingen på långfredagen i untorp.. verkar vara de som nappar. .

nu ska jag göra te med riven ingefära i och försöka bli frisk i halsen. .

Goodnight.

Work out!

Kom hem ifrån gymmet från en timme sen, har pratat med maggan en timme. vi har mycket att prata om trots att vi nyss pratade! vi smider mest planer...
Jag längtar så mkt hem nu! ! så mkt! ! men jobbet går förvånansvärt bra , jag tror alla känner av att vi är inne på slutspurten nu. väldigt trevligt.

Sitter inlindad i en filt och ser på nätpedofilerna. tänk att det är vad man tror hederliga män som jobbar som soldater el lärare, präster eller ja you name it. det är skrämmande, vad man tror är "vanligt folk" är tydligen helpervade!
Gamla män som stöter på 13åringar, sjukt! gifta män till och med. herregud! vem går säker?
och de ljuger så, men jag kan bara inte låta bli att känna liiitite medkänsla med äcklena.. då är jag också rätt sjuk..

fy vad det var underbart att träna. sprang som uppvärmning 25 min. sen massa styrketräning. satsar nu hårt på beachen 08. Ska köra varje dag denna vecka, för sen blir det inte mycket rörelse på tio dagar.lr ja, lite rörelse kan man väl hoppas på.. ;) haha.

idag har jag städat lgh,en. såg dammtussar under bordet i hallen som solen sken på så jag kände att det var bannemig dags för det! Alltid lika skönt att städa! :)

På onsdag är det äntligen dags för laktostestet.. Lite läskigt med stick i fingret fem gånger.. men det ska bli skönt att få veta resultatet sen. annars blir det test för gluten. hahaha! jag tror jag har nån allvarlig sjukdom i kroppen som ibland vrider på glutenallergi och ibland laktos. för det är liksom ingen ordning.


Helgen ja..
Kom till rudi på fredagen och vi myste framför en film som ja faktiskt har berättat om.. :)
Emilia kom iaf på lördagen , jaa jag tror jag har berättat så långt också..
Iaf, utgången.
vi kan ju sammanfatta det som så att norskar tydligen inte har bra minne och kan inte riktigt ta en diskussion, och de kan fan ta betalt alltså!! Det är så sjukt dyrt i oslo att man verkligen blir avskräckt.. tråkigt som fan..

Vi hamnade på en karaokebar och jag och kompis anmälde oss för att sjunga- video killed the radio star. det hade ju säkert blivit kempegreit! men det tog hemskt lång tid så emilia o rudi gick, jag efter en stund senare eftersom det hade kommit upp i nåns huvud att han hade käresta hemma! braaaa gjort grabben!

men ett plus till årets raggningsreplik- "min pappa är rik, vill du hångla?"

Sen rockade vi loss som bara vi kan på Yatzi (mm de kan inte ens stava till yatzy!!) :)
sen missade vi nattbussen...o ja vet att rudi blir upprörd bara av att läsa ordet missa och nattbuss i samma mening..
blev taxi hem med en helt osympatisk chaufför.. vi var upprörda i baksätet över alla idioter vi träffat på. eller var det bara jag som träffade på och ni som fick skiten? haha. jaa jag är iaf inte snygg nog för att dissa?!  och emilia är för snygg för att hänga med mig o rudi, men det är ju så för oss fula människor rudi.. vi är inte lika bra som kompisen.. .;) nejdå vi är då heltjusiga hela högen, som hon sa min kloka- i vårt sällskap kan man inte annat än bli snygg ( kan tolkas hur man vill... men snygg blir man iaf! )

Jag måste säga att allt känns piss nu, men jag tror att jag o fröken M sänker varandra samtidigt som vi peppar och skrattar. Ser fram emot att umgås till helgen!! Vi ska segra över dessa karlar! :)
Det är ju antingen ingen som vill ha oss el för många. haha. ja okej, ingen som vill ha mig och flera som vill åt M. haha. sanningen kom fram..


Ska ta och borsta tänderna nu och försöka lämna nätpedofilerna!

godnatt.

Guds gåva till kvinnan.

kom till camilla igårkväll, hemfärden gick smärtfritt då min rudi är en duktig förare!
Sen blev det shopping av chips mm på kiwi. efter det hem och förtära detta. köpte även dessa underbara brownies som jag aldrig kommer kunna skiljas från..
vi somnade tillslut framför en film om horor, vi lärde oss iaf hur man för på en kondom med klass alltså! ;)

idag vaknade jag åtta, på med tvn och sen gosa lite med theo. sen kom camilla upp och hon bjöd på bacon,stekt pot och äggröra, mumma. efter det gjorde vi oss klara för att ta bilen till Rimi, absolut mitt nya hak när jag kommer och hälsar på. träffade stine, joakim och jaa.. guds gåva till kvinnan-jon! ok, bara 18 men wtf lammkött är ju det jag gillar. lr.. Så han är mitt nya mission! jon ska ha en bit av emelie.. moahaha.

hämtade sen emilia efter en promenad vid camillas jobb och efter otaliga meter med skoskav på både häl och lilltå. kul att träffa min kompis efter så lång tid!!
så vi begav oss till morgensrud(?) och handlade lite, lr emilia köpte snygg klänning och berries till drinkarna!

nu är vi hemma och gör oss snygga inför aftonen. stine kommer hit senare med tre el fyra killar..  mhmm.. tjejerna här gillar det.. ! hihi.


bussresan igår är egentligen nu ett avslutat kapitel, för det var inte en rolig resa.. lr själva resan gick bra, men jag fick ett sms som jag egentligen befarade att jag skulle få men mitt hopp hade ändå inte dött.. det har det nog nu iaf. så jag spelade min låt "love lift us up where we belong" ungefär tio gånger på raken.. fällde en tår, för det hade jag faktiskt rätt till.. det var "this years love" ska jag faktiskt säga er.. så jag hade all rätt att fälla en tår då. det var den enda sanna fjärilskänslan jag känt på mkt länge, det visste du också. men nu är det som det är och jag får acceptera och sen försöka le åt det, för dig.

nu sitter jag och väntar på att rudi ska välja outfit och sminka sig, för att sen hjälpa mig locka håret. . vi får hoppas det blir snyggt, jag tappar alltid förtroendet för lockar och mitt hår i samma mening, det har aldrig gått min väg. så nu hoppas jag på vackra lockar av min rudi, hon är duktig på det! det också.. :)

Det blir födelsedagskalas med tacos och drinkar här! finemang det. ska till och blanda lite "mens in december" något liknande iaf! gött med lite spriiiiit alltså! ;)

Heejdå.

och fasen mora ik! få in ett till mål, minst!!!


så. kompis.. SKÅL! ... MIK!


oslo!!

Imorn åker jag till Oslo! woho. jag ser fram emot det. mysa och ha det bra.

Igår ringde jessica! vilken överraskning, vi har inte setts el pratat sen studenten! snart två år.. Den lilla blondinen är fortfarande lika otroligt go !

Och dagen idag har varit lika bra som resten av veckan, men idag har vi nog skrattat på riktigt mycket! jag är överraskad och jag älskar just nu mitt jobb! älskar, kan ni tänka er?! neej inte jag heller!

Jag hann med bolaget idag iaf, köpte på mig inför oslo.. för attans vad dyrt det är där!
och min kompis kommer!! woho. gullan,rudi och kompis. kan inte bli så mkt bättre. :)

imorse höll jag först på att bli påkörd, jag gick när det blev grön gubbe, sooom varje morgon, men idag kom en bil i full fart och fick veja undan och jag ryggade tillbaka! fy...

sen har jag faktiskt backat med en spårvagn idag! haha, jag satt och smålog för en äldre man kommenterade denna händelsen mycket högt när chauffören åkte framåt ist för att svänga i en korsning. så när chauffören kom bak i vår vagn och skulle backa så frågade han många gånger om han hade kört fel..  C. svarade inte. förstår honom.. vilken viktigpetter..
det var iaf en riktig upplevelse att backa med en vagn. :)

nu har jag smaskat i mig popcorn så jag mår bra nu!
ciccililia kommer snart.

Och jag är full i fan så det bara ryker om det. då kanske man inte kan tro att jag just nu sitter och nynnar ( ja nynnar var väl att ta i.. jag vrålsjunger.. ) med i "love lift us up where we belong"
haha, härligt emelie.


nu måste jag packa klart och lägga fram träningskläderna tills imorn.

"all we have is here and now...." lalallaa

ok. ciao bella!



Välkommen till en bra dag.

Sitter och lyssnar till Tommy nilssons gamla dänga" öppna din dörr" som jag hittade på majsans blogg. fin bit!

Idag har varit en bra dag. Jag har varit på riktigt lurigt humör och var riktigt full i fan! En härlig dag, en sån dag jag normalt brukar ha tillsammans med min kompis, bara var så tokig som vi är med varann. Dock var det ingen där som jag kunde få ut min livlighet med, så jag gick mest runt och log och skrattade åt alla sjuka historier a-laget berättade för varann under lunchen.

Kom sen hem rätt tidigt. men fastnade i telefonen ett bra tag med först mamma som var otroligt pratglad och sen med maggan i 1,5 tim. kom fram till otroligt hemska siffror, haha inte många kvar nu du...

Nu har jag bestämt mig för Oslo i helgen också, jag hoppas kompis kan komma och vara med också. annars blire mest bara jag och rudi! funkar ju finemangen det med!:D

Man får lära sig mkt bra i fråga olle.. 3 msk mens varje månad! vaa.. det känns då som 3 dl ibland.. herregud, behöver man ens skydd för den mångden alltså??

"come on in my house I give toy candy..." nu är det playboy mansion..

dags att borsta tänderna.
imorn är en ny dag, och med tanke på att denna blev så bra så kan vi ju bara tänka på hur morgondagen kommer bli.. Men vi får hålla tummarna.
inte långt kvar tills jag får åka hem nu heller!


och du vännen, Snart kommer jag och muntrar upp dig big time! mucho mucho.det kan du lita på. gym,middag,vin var det väl?

snö i stan.

Ja idag kom snön till stan. Det öste ner ett par minuter, sen haglade det.
Men ingen mer vinter än så. Och det gör inget. nu kan våren komma till stan. Jag åker ändå hem snart.

Ska fundera på Oslo i helgen också. Verkligen fundera. Måste se över denna skitekonomi!

Och jag tror nästan vi har varit kompisar idag.. ni vet jag och hon.. konstig känsla!

cicci kom hem just och ska ut och gå.. jag funderar på att hänga på, även om ja sminkat av mig och gjort mig sängklar.
borde sova. dricka lite ProViva och så vila ögonen. bara det inte är brothers and sisters idag.. . aaah.. hmm.

Ser sååå fram emot nästa fredag! homecoming! det blir super. sova i min säng.. där lillebror spenderade förra helgen med en tjej... hmm..
men bara att få stiga av stationen och krama om min mamma ska bli mysigt.
utgång på lördagen säger du maggan.. jaa varför inte! var evigheter sen jag var ut i mora.. två månader iaf! :)

och en eloge till Terje som tog sig igenom halva vasaloppet iaf! hahaha. Terje, vilken stjärna.

Jag och Rudi ska satsa på tjejvasan nästa år! målet är spurtpris hökberg! haha! och under två timmar. . vi ska seeda oss upp till första led!
Så jäklar, vi behöver frivilliga till våra tjugosju vätskekontroller! haha!


nu ska ja suga i mig proviva.


Det skakar och brakar..

Kom just hem från gymmet. Kör på så hårt att mina muskler just nu skakar loss! shaking like a saaalsa biatch!
Men det är skönt. det är jag och grabbarna som pumpar där. ja och tanterna också...

Så nu äter jag colanappar, det är inte ens gott och jag är inte sugen.. meeen i brist på annat man är sugen på så får amn ta till det som går och finns tillgängligt!

Annika, snart är jag hos er! ser fram emot ett riktigt mariekexfika!! hahahaha! kanske ett kort på gustav på bordet.. ? ;) back in the days min vän, baack in the days.
det var på konfirmationslägret vi hamnade i samma rum, ja med några fler också, men ingen var så såld på farmen-gustav som jag och min kära annika, lr mitt kakmonster som hon kom att kallas efter ett riktigt jäkla mumsande på mariekex vi så snällt blev bjudna på en söndag efter gudstjänst.. (?)
så efter strängt tvförbud på rummen ( logiskt eftersom det inte fanns en antennsladd i rummet) så blev de två kakmonstren galna och löpte amok i oxbergs gamla skola.. vi hittade en sladd och fick sen avnjuta några minuter med farmen-gustav! back in the days!

nu måste jag duscha..

haha jon din tok, min stråke... (?) hahaha! Det blir sistaminutentripp för oss i vår hoppas jag!! jäklar vad kul det hade varit! vi får se till att inte drabbas av ampris bara! men det är ju risken man får ta!

ja nej nu ska jag duscha, sen sova. jag är så trött. och duktig som tränade fastän ja var så trött.. och det är bannemig inte kul att träna ensam heller! meeen är man tuff som jag så! ;)


och så ska vi starta band! lr vi har väl nästan startat "the ampris" moahaha. puss


Vasaloppet!

Goooodmorgon!!
I taktikens tecken så flyttade jag täcket till soffan inatt för att lätt kunna slå på tvn och större kraftansträngningar.
När starten gick ryste jag till och fällde en tår, jag vill bara vara hemma nu. .

Gjorde mig nyss frukost och sitter här och bara njuter och längtar hem otroligt. Ska snart poppa popcorn och luta mig tillbaka!

Jag får mest hålla tummarna för att jocke hinner i mål ett par minuter innan första tjejen. det blir spännande.

Så godmorgon och trevlig dag.

Fredag hela veckan lång.

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade afterworkdrinken på Heaven. Vi hade verkligen saknat det stället! Vårat kära hak!
Mötte upp Hanna och begav oss sen uppåt i hissen, köpte varsin drink. min älskade melooni och hanna nån jordgubbsdrink! Vi var helnöjda. Sen blev det Chickflick och en till drink. sen en varsin öl.. Men vi blev tillslut så hungriga av att se alla räkmackor king size dra förbi våra synfält så vi drog på mcdonalds och fyndade ist. riktigt god burgare!

Sen blev det ett annat hak, Simba.Till en början satt vi mest och spanade in bartendern , eftersom vi kom dit vid halv nio redan så var det rätt tomt på folk, men så snart det var tömt på matgäster så började housemusiken dunka i restaurangen.. mm housemusik camilla.. fy fan! men men, vi satt i baren och hade tjatat till oss raggae!

det dracks och dracks, och imorse vid sex var hanna uppe, pigg och kry.. ? hon började jobba klockan sju. jag hoppas verkligen det gick bra för dig honey!

Nyss blev det varma mackor med dipp i med johan! mums. så nu är magen nöjd också. imorn ska jag upp och träna tusan! :) efter vasaloppet såklart.


Hoppas min film laddas klart snart.. bästa filmen på länge- ps I love you!