Framsteg

Det går bra på jobbet. jag trivs bra med damerna på jobbet, vi har kul och jag flirtar med tidningskillen! Idag blev ett genombrott i vår flirt, en lång konversation om midsommar! jag och eva har listat ut hans namn till och med. ;) Det är spännande. , men han vikarierar bara denna vecka för sin pappa så jag får väl lägga in en stöt på fargubben.

Började kl. sju imorse eftersom madde blev sjuk. är inte meningen att sommarpersonalen ska öppna på mornarna men jag fick rycka in och lära mig det. perfekt, då kan man vara till hands i sommar med det också! Gäller att vara speciell .

Kom hem vid tre och en stund senare kom mor innanför dörren och det blev dags för storstädning, så nu är allt rent och fint i mitt rum. Det är bara jag som behöver fräschas till nu inför sommaren, ska se om johanna kan klippa mig lite på fredag! får ivärsta fall skippa sillen innan dansen i hornberga och komma efter med lastbilen! :)

Jag är stolt över att kunna säga att jag nu slutat bita på naglarna också, det är faktiskt bland det största jag åstakommit på mina två decennier som jag. jag satsar på de snygga naglarna i sommar! grattis mig.

Jag och kompis var igår på friskis och svettis gympapass i bollhallen! Det var riktigt roligt, för koordinationen var verkligen sämst hos oss. Vi skrattade till en början men sen bara svettades vi till den rätt konstiga musiken.

så idag har jag träningsvärk efter armhävningarna och situpsen. Tur att man inte tränar varje dag...

Annars tror jag inte att jag har så mkt mer att berätta.

Jag är nöjd och glad över situationen jag har nu. Men jag tror inte jag klarat så värst länge om det inte vore för min kompis. Vi har bara varandra. lalala. ;)

Nu ska jag se vad mor har hittat på för mat till mina klyftpotatisar.

Fredag!

Snart lördag. ska bara genomlida fredagen och lördag på jobbet. sen ööööl med emilia,calle och tomas iaf! fotboll och trevligt sällskap! härligt!

Tog en promenad med emilia ikväll och hittade en ny sommarfavorit. kom hem vid elva och har haft magproblem, skitmage.. meeen nu ligger jag och ska sova, börjar sju imorn, kl ringer om sex timmar!

blir bolagsbesök imorn och byte av kjol! på lördag blir det något av de lättare klädplaggen på kroppen.

hmm jaa annars då. lägenheten var liten och svårmöblerad vilket gör att jag kommer tacka nej, ska ringa imorgon till morastrand och berätta mitt beslut! känns helt rätt att säga nej .
väntar ist på ann-christins lägenhet i centrum som ja hoppas jag får snart ist!

Nu ska jag vila ett par timmar och fundera lite!


Ska jag behöva bli besviken igen? Det trodde jag inte..


Godnatt!

Sommar.

Jag har börjat jobba nu. Receptionen på mora parken. där ska jag stå i sommar och tjafsa med turister och checka in de på camping och hotell.. Det ska bli roligt, bara man kommer in i det och lär sig alla stugor osv.

Jag har haft en äcklig ovana hela livet, att bita på mina naglar.. Men nu har ja bestämt mig, jag ska sluta! jag ska ha snyggaste naglarna i den receptionen i sommar! ( längre än så sträcker jag mig inte, för emilia o camillas kommer ja aldrig klå.. )

Skulle ju bli lugna helger för mig nu, meeeen... fotboll på lördag och jag är ledig på söndag. så det blir party! öl o fotboll med kompis! klappat o klart!

Hm hm. jaa, annars då. jo, smsat lite med burken idag! hahaha. ska aldrig byta namn, mannen ska alltid få heta burken och ja hoppas ja får många sms, så ja får skratta lite åt mitt inskrivna namn på honom!

Jo just det! lägenheten på tuvan är min! om jag vill ha den!! jajjamen, emelie kanske ska flytta hemifrån;) ska och kolla på den imorn iaf, får se efter det hur det känns! men det hade ju faktiskt varit riktigt roligt i sommar!! ska fundera och planera ikväll när ja inte kan sova. ! wooo hoo!

har upptäckt sims på min mobil! skitskoj.

Imorgon är det introduktion på jobbet! Blir träff med alla sommarjobbare på campingen och så vidare. Får se om alla kommer..


Lillebror kom just hem fråb sthlm och det första han säger är- neeej fy emelie vad jag avskyr sthlm, jag ska aldrig, jaa jag menar aldrig mer åka dit, jag mår så dåligt där!! "
haha, som sin syster..

Nu börjar snart seinfeld och då ska ja ligga och mysa i sängen!
wei, största nyheten idag måste väl vara att ica maxi öppnade!


"skrivet onsdag"

Lördag.

Och Lördagen jag så länge såg fram emot, som ja så länge planerat- FEST! ingen familj så långt ögat når och solen skiner som aldrig förr! meeen.. vissa dissa o stack..

Igår var helvetet själv som brakade loss, inte bara åskan och bixtran utan mitt helvete. jag var ensam hemma och såg fram emot att åka till statoil och fixa nå gott för att sen åka hem och mysa framför tvn. Men så brakade det loss, jag hann inte blåsa håret utan sprang runt i all förvirring och letade icakortet.. men inte hemma. lillebror hade tagit med det till evertsberg,, jag blev förbannad och åkte! det blixtrade och jag svettades. jag är löjligt rädd för åskan. innan jag for hemifrån sprang jag runt och drog ur alla sladdarna!! sen tog jag pappas lastbil och packade in mig och drog.

letade mig fram till deras stuga och fick kortet i min ägo. yes äntligen.. trodde jag. statoil hade stängt..

Jag har sällan känt mig så ensam som igår när jag satt i lastbilen och lyssnade på p4 som sände från sweden rock! jag ville dit, bort från allt här. för här var jag så ensam.. jag var arg, ledsen, besviken, urfattig ( eftersom ja åkte sammanlagt ca tio mil för att hämta mammas icakort... )
nej fy, det var botten igår! och så har ja inte samvete att ringa och vara ledsen till någon.. skumt för jag vill ju att mina vänner ska ringa mig när livet suger!

kom iaf hem kl. ett och insåg att jag var ensam , det var mörkt och jag längtade efter en man. emilia,du vet, han som i sommar ska göra mig så glad! :)

somnade kl. tre när jag konstaterat att det ljusnat och nu kunde det väl ändå inte vara en tjuv el mördare ute på jakt. så jag kunde somna, för att sen vakna kl. sju av sms av tele2! det var tydligen dags att jag fick igång min mms funktion, så där låg jag och klickade ja och startade om telefonen för här skulle mms;as sen. klart, och jag sov vidare ett par timmar.
upp klockan tolv och göra sig redo för bröllop! ja tänka sig, vilket lördagsnöje..

skulle mest vara chaufför till nettan som inte kan köra själv pga operation..
så på med lite finare klädsel och iväg till sollerö kyrka för ett par fina sånger och ord.

och nu sitter jag här, har just ätit grillat hos grannen och så har lillgrannen lurat med mig att dricka öl ikväll , jag och hon! får se om vi hittar på fler ensamma själar ikväll! :)

Jag kom förresten på igår, att utan mottagning på mobilen funkar inte jag heller.. igår blev jag plötsligt totalt ensam i mörkret när till o med mobilen svek mig! och där skulle jag få vägbeskrivning.. icke! nej,total ensamhet spökade då.

Men nu så, ska vi väl se. Som grannen sa, emelie, du är singel. klart du ska ut ikväll!!
ja, klart jag ska. sista lediga helgen på länge.. ensam, men ensam är stark va..

Puss och kram .

kompis, let´s have kuuuuuuul!


update.

Inatt har jag drömt så jag har blivit sårad och så ledsen, plus att jag redan kände mig ledsen när jag la mig.
Jag spenderade kvällen ensam hemma.. inte en enda av mina vänner hörde av sig för att höra om jag vill med! nej. Jag satt i fåtöljen och såg film efter film, tills mamma o pappa kom hem då la jag mig..

men jag var och hämtade min käraste granne som var ledsen och full. Tog hem henne till sin familj och bort från hennes idiot till kille. .
Blev en hel massa dramatik utanför mitt fönster inatt och krukor som krossade samt vaser som spred glas över hennes golv. Vilka patetiska puckon det finns alltså! så idag har vi varit förbannade grannarna ..

Jag känner mig så ensam på något sätt, men det känns också som att jag idag väljer det själv. jag gjorde inte et igår, men tack vare igår så väljer jag idag att vara ensam. jag har försökt men utan resultat, så jag är ensam.

Jag ska göra det värsta jag vet idag, det tråkigaste och mest irriterande jag vet ska jag göra idag. och jag har valt det själv. helt jävla idiotiskt. men jag måste.. jag har klagat så på detta att jag tror inte folk fattar vad jag ska dit o göra, inte jag heller.. det är endast de få hundralapparna som lockar och hoppet om att det idag och tre dagar framåt kan regna! jag hatar det jag ska göra!! men jag är tvungen.. jag tvingar mig inte ens, jag hade kunnat klara mig utan det..
jag kallsvettas bara jag tänker på det.. fy!


Jag ska fortsätta att inte svara i telfonen nu och ta cykeln till det förfärliga av allt..
jag hade hoppats att jag kunnat svara att jag var upptagen med annat. hade du varit hemma och mer tillgänglig hade jag varit hos dig nu, och sluppit mitt egna helvete på jorden.
ja det är väl inte så hemskt som det låter kanske, men det var de värsta tänkbara som kunnat hända mig nu iaf.

kompis! kom hem, med dig i stan är jag aldrig ensam! vi skulle aldrig supa till utan varann.. ;) puss .