Äntligen vår!

Idag skiner solen och det värmer!
Vaknade imorse vid sextiden och andreas säger att det är -22 grader ute. JA det är sanning. kära nån! och han tänker cykla till jobbet, jag hade tänkt sova till nio.. men aldrig att jag tänkte låta min man cykla i -22, så jag klev upp och skjutsade ner honom. kommer hem sen och tänker sova två timmar.. men jag sätter mig på toa och morgonkissar lite, och upptäcker till min förskräckelse att pappret är slut! och det är mitt fel... glömde fylla på efter middagssk---n..
Så det var mest bara att duscha och så var jag pigg! så mkt för den sköna morgonen..

Om nån fortfarande är orolig för att katten är borta så kom han hem efter nästan tre dygn ute. det var så skönt.. tänk att få lov att lappa om misse som saknas under rubriken "missing" ( jag tycker det är så himla kul...MISSing... hahaha, ja jag tyckte det var kul då nitro var borta också,just det med rubriken men var liksom fel tillfälle att skämta om missinglapparna vi kanske skulle få lov att sätta upp... så nu skrattar jag ist.. )

Min kära vän Hanna från Göteborg kommer upp imorn!! Vi har pratat om det i ett och ett halvt år nu! Men äntligen så kommer hon upp på visit. torsdag till måndag! wonderful, ska visa allt som går att visa häromkring :) några förslag kanske?
Hanna på afterwork.en av dom 15 vi hann ha innan hon inte stod ut med miss M längre.

Det blir massa Marianasnack. ujuj så vi har saknat det skitsnacket. gotta oss i vad värdelösa liv vi levde under den tiden..
Jag har faktiskt just varit ner på mora och shoppat loss på Åhléns. har tänkt att göra lite vårfint i köket, lite olivgrönt blir det. köpte 3 m tyg (149:-/m) en filtlängd som man lägger på en lång duk på bordet, tre blockljus,en ljustallrik,två panelgardiner i såna snören....
Det blev hursomhelst dyrt! meeen med lite erbjudanderabatter och två checkar och en liten personalrabatt så blev det otroligt billigt för att få köket vårfint! underbart, ska nu bara se till att någon mamma syr till gardinerna. jag ska nog till och med göra ett försök på symaskinen tror jag!

Sen ska jag hämta mamma kl tre och andreas. och så blir det en sväng till momma och se hur det går för henne med flyttpackningen.
Och så har jag lovat att göra våfflor hemma åt familjen! med hjortronsylt och grädde! mmmm... Det var ju tydligen våffeldagen och det är alltid bra att äta gratis hos föräldrarna. ! tummen upp!

Dags att klä om till städkläder! här ska dammsugas,tvättas och torkas! tjoho.

Snart är det helg igen.

Men det är inte så kul ändå, för vi saknar en misse.. Nitro har varit borta i 1 o 1 halvt dygn nu.. håller tummarna att gofisen kommer hem snart och jamar utanför fönstret..

Jag o Margit var och tränade styrkepass igår! Det var tufft! men nu jääävlar alltså, det blir box på lördag morgon också! Sen lunch på stan. Hoppas vädret håller i sig nu så att man snart får ta en kall på framsidan i solen.

Helgen blir lugn iaf, andreas jobbar och jag ser fram emot att bänka mig framför robinson på lördag kl åtta och heja fram anna! gurka,dipp,pepsimaxi,och annat mumsigt.
Nästa helg blir också lugn och skön! Troligen drar vi upp till stugan och myser med hunden och gör nå god mat.. troligen azteka pizza från noret om jag känner min mans lustar...

Nu ska vi däremot ta en promenad till mamma och hämta bilen för att sen åka och handla till momma, hon ska förresten flytta nu! gamla momma ingrid 90 år. ! :) till en tvåa på stan.
blir skönt att hon äntligen kan ta sig ned med hiss och kanske handla lite själv. och så kommer hon närmare oss alla.<3

Ha en toppendag i solskenet!
ska försöka lägga upp lite bilder från helgen också! om jag kan med nya mobilen.

70tal!!

hahahah, kul kväll!!
hos bogg nu..
jag är kär.
massor..
mycket trecluigt folk här nyu.
tjaba!
kär.! Peace/emeleie

Friday!

äntligen fredag!
Ikväll blir det middag för mamma,pappa,inga-may och mats.
Ska bli mysigt att komma hem snart igen och börja dona. städa,damma lite. tända ljus och marschaller och laga tre rätters! . :)

Men först ska jag åka en sväng till momma ingrid med tidningen och lite post. Andreas slutar ett så då tänkte jag vara på mora och möta upp honom och köpa ipren. Fick ont i huvudet igår, igen. och det är inte likt mig alls.. har börjar glömma bort småsaker också.. andreas säger en massa saker och jag glömmer alltid bort en eller flera saker han berättar för mig, som igår. jag vet att han kom hem och sa att han hade köpt yoghurt och pepsi. men i samma mening hade han också sagt att han köpt en rulle marabou- men den hade jag inte hört.. lite konstigt eftersom jag annars har ett litet superminne.
nästan så jag faktiskt blir nervös att jag har en hjärntumör. för nu drömmer jag mer och mer också om nätterna, det värsta är att ´jag hela tiden kommer ihåg dom alla.. för mest är det mardrömmar om bränder eller nån som dör. ja, hur som helst är det skumt..
Men idag är allt på topp!

Väntar på en avi från TRE om att min nya telefon har kommit! =)
och så ska jag hämta ut en klänning jag köpt på nätet.
 
Måste leta accesoarer till 70talsfesten imorn också... nå tips?

Dags att uppsöka toalett och sen ta sig till postlådan!

Have a nice weekend friends!

Lördagkväll

Och jag har just vinkat hejdå till maggan som varit här och supit ner sig med två glas vitt :)
Själv fick jag huvudvärk som en annan gammal tant och tog en alvedon och virade en filt omkring mig. kan vara anledningen till att hon just stängde dörren.
Hon drog iväg på sina uppdrag som den rock´nrollare hon är!


Andreas är borta på middag med åhlénsgänget ikväll hos en gammal kollega.
Så jag har lagat middag själv, hemmagjord pizza. Blev ju toppengott.

Och jag är så kär att det bara spritter i mig! Man tror ju aldrig att man ska bli kär i en kompis.. men så händer det och det finns inget att göra åt.. visst hade jag kunnat ignorera mina känslor,men jag försökte för min egen och andras skull.. och det gick inte.. och det är jag glad för idag, för aldrig har jag saknat någon som har varit borta fem timmar som nu! 
Det finns inget vi inte kan prata om och inget vi inte kan göra. Det har aldrig känts så bra att prata om framtiden som det gör med honom.. allt finns med.
Det låter så jädrans klyschigt men jag ser verkligen fram emot varje dag tillsammans med A.
 


Nu ska jag återgå till min sköna ensamhet framför tvn. men först borsta tänderna så att man lätt kan somna i soffan framför bad company.

Tack maggan för idag! 

 

Staying alive!

Sitter och lyssnar på vinyl107 wbbradion. De spelar musik från 60.70 och 80 talet! Grymma låtar.

Och det slog mig att det är bara en vecka kvar till 30årskalaset vi ska på. och det är 70tals tema.
funderar för fulla muggar vad jag ska ha på mig! Ska bli så jädrans roligt att klä upp sig alá 70´s!
Det blir nog ett kul kalas! :)

sitter o söker runt på nätet efter outfits man kan skapa själv. tror jag iaf har klart för mig hur håret ska se ut iaf
nästan.. antingen plattat hår och ett tunt hårband på håret bara.
lite som nicole richie.

vad man ska ha för kläder är ju en annan femma.. får kolla med mormor tror jag bestämt.

nej nu så har jag hittat en toppensida med massa klänningar till bra priser! - www.buyorsell.se tror jag det var. nåt sånt iaf. så jag har mailat på två klänningar.. :)
Snart slutar andreas så det blir träff på Little I.C.A

godkväll

sociala fall

Jag har setat och surfat runt på bland annat bilddagboken och bloggar i brist på annat. och jag blir bara mer och mer triggad av irritation av en del människor och mest tjejer. bara tjejer.. än iaf.
De ser så lätt på allt, men samtidigt inte.Någon skriver om graviditet och att det är så härligt osv. men att det blir en sista fest nu.. jag menar, vad fan tänker man med? nu vet ju inte jag om det innefattar alkohol men vad jag förstått så är det inte konstigt för denna person.
Hon har ett barn i magen men ska supa till " sista gången på länge nu"
Jag blir så upprörd att jag bara vill skaka om den här tjejen.. hennes problem helt. och det stackars barnet!!

Och så verkar hela kompisgänget leva på socialbidrag.. vilket liv!
Men de bor kvar i mora, klagar som fjortisar hela högen på att mora suger osv. och jag bara undrar- Vad i helskotta är ni kvar för??
Men ska bo där man trivs. fan de går på bidrag, det kan de väl göra överallt.. kanske dags att leta ett jobb?

Jag kanske inte är den bästa att kritisera deras beslut, men jag försöker iaf.. jag pluggar och jag beter mig inte som 14 och går på bidrag!
nån måtta får det vara!

haha, jag är så upprörd nu alltså..
och så skaffar dom barn i brist på annat verkar det som.
stackars barn att växa upp utan ekonomisk trygghet alls! inget! bidrag... vad är det att leva på?

Nej jag har då otroligt begåvade vänner, så mogna och ärliga!
och jag kan då bara hoppas att jag passar in där.

gaah!
nu ska jag plugga!


och andas...

Vilken dag.

Vilken skön dag det har varit.
Igår var vi på Ikea i Gävle en sväng, el en sväng blir det ju aldrig utan det slutade med två timmar iaf.
inhandlade en garderob,badrumshylla o lite annat fint till badrummet mest.
Idag var vi och köpte ett skrivbord till gästrummet och en datastol, som egentligen är en barstol men den passade så bra så det blev en sån.

Jag var i skolan också, faktiskt bara en sväng på en timme ca. blev ensam med läraren, kom ingen annan av mina andra två klasskompisar på samhäll. men det var trevligt, kul att diskutera politik och annat inför provet om två veckor.

nina var hit och fikade semla och kaffe med oss, och magen.
vi hade fraktat lite barnmöbler från ikea till henne.

Imorn ska jag på matteprov.. ujuj. det känns inte bra alltså, ligger också efter flera veckor i planeringen, men jag får väl kämpa på där !
på mina tre kurser jag läser ska jag bannemig ha minst ett VG i avslutad kurs.

Sen hem imorn efter skolan och städa ordning och sätta upp hyllor och vitrinskåp på väggen i gästrummet, kommer bli så fint här.
Det är väl mest det som är kul nu, göra fint hemma, köpa lite nytt och sätta lite färg på tillvaron. eller vad säger du nina... ? :)

Träning på schemat imorn också, med margit, emma o resten av brudarna på styrkegympan! woho. ser jag framemot. har ju lyft lite här hemma på kvällarna ;)

nu känner jag mig alldeles slö o skakis, känns som sängen är bästa alternativet just nu..
men oooh så det är fint här nu redan! =)
Jag är kär och så nöjd med allt nu.
pricken över i hade ju varit om annika inte skulle till västerås i helgen, meen okej hjärtat en annan kväll :)

godnatt.