125171-2

125171-2

Viktigt!

http://www.moratidning.com/artikel.asp?id=1694424


Läs det!

Läs!

http://www.dalademokraten.se/ArticlePages/200610/09/20061009124626_DD170/20061009124626_DD170.dbp.asp

Lördag.nykter.

Det är Lördag idag, just nu.
Jag jobbar. och det är ovanligt. allt känns lite upp och ner nu. Det är väl sånt som händer. eller det som hänt händer ju inte ofta, men otrevliga och tråkiga saker kan ofta ske.
Har massa strul på jobbet idag också. Egentligen började jag två idag, men eftersom ingen någonsin berättat det för mig så kom ju jag fyra.
Finns ingen i servisen idag heller.. haha, det är ju bara upplagt för katastrof. men jag jobbar som receptionist och inte servis. så vi får väl se!

Så ikväll blir en nykter kväll. skönt det med. hem och mysa och se på film. hade jag varit ensam hade jag tänt en brasa. och skaffat mig en fårskinnsfäll och lagt mig mellan tvn och brasan och myst med popcorn. mmmm... men en annan gång. hade varit skönt att isolera sig uppe i stugan också just nu. händer för mycket för att vara här. men jag lär ju jobba. och träna! ska ta o komma igång nu så man får lite muskler!

Camilla är hemma i helgen också, Känns skönt att träfffa henne just nu!

Nästa helg är det skoterns dag! haha, då är det väl partaj som gäller! Anna hoppas jag kommer så vi får kramas lite ! ;-) vissa saknar man mer än andra..


Och vem har sagt att man har så kul med toffifee?! skrattar man när man äter dom...? ja det är för mig ett stort mysterium!



Min moster och Kusin mår rakt åt helvete mildt sagt.
Nu måste något göras!
Det ska samlas in namnlistor mm.

Ingen förtjänar att må som de gör nu.

förutom psykopaten själv! om han bara kunde råka knarka ihjäl sig! på allvar...

Hallå!

Ja som alla andra så faller också jag för grupptrycket att skaffa blogg.
men nu innebär det att ALLA kan läsa om mitt liv.
Hoppas det blir intressant för er som inte har nå liv förutom att läsa andras bloggar om dagarna.
Men men, skriver jag får jag väl skylla mig själv. det är väl ändå meningen! :)

Si Di Sä


Jag förstår inte.. hur kunde de ta ett sånt beslut? att ge honom vårdnaden.. han knarkar och har vapen hemma, han är helt okapabel till att ta hand om ett barn, han har redan " förlorat" två.. vad ska han med ett till barn och göra, ett till barn att göra till knarkare o brottsling?! Göra min kusin till något hon inte är... min kusin.. och sätta min moster i fängelse, i Usa.
Jag förstår inte hur man då är funtad som svenskt rättsystem! Hur tänker man när man ger en sådan psykopat vårdnaden av en sjuåring som just skaffat sig massa kompisar i sverige och börjar skolan och trivs toppen! De vet allt om honom, hur han blir när han röker på och hur han lovar hit och lovar dit men håller inget av det han lovar! hur kan man då fatta ett sånt beslut??

De har tagit min moster och min kusin ifrån oss.
De ger honom vårdnaden.. men än är de inte i usa. Anna vägrar släppa taget om Devon, med all rätt! ingen psykopat ska ta min kusin ifrån mig!

Nu vet ingen vart de befinner sig.. de har gått under jorden, jag vet ingenting. jag vet inte när jag kommer få krama om dom igen. ingen aning.


Jag vill bara att de ska vara som förr.. De har ju varit så lyckliga här hemma! Nu kommer det inte hända på riktigt länge.

Må djävulen ta honom! och det menar jag., jag önskar inte döden på folk, men på honom för han har inget hjärta! ingen får göra någon i min närhet så illa. Jag HOPPAS HAN DÖR! verkligen...