Update from Work.

Jag är ikväll en arbetande kvinna. Blev inringd till Kung Gösta och sitta här och checka in ett par stycken som kommer ikväll.
Men det var så oerhört längesen jag var här nu att jag behöver fräscha upp minnet ordentligt. Det löööser sig..

Igår blev jag chaufför åt bror med vänner. Till Orsa och bowlade och sen lite fram och tillbaka i Mora innan jag släppte av dom på krogen och kunde sen åka hem och mysa ner mig i sängen. Tänkte kolla på en film som jag försökt ladda hem... meen alla som känner mig vet att jag är en usel nedladdare... så det blev en till katastrof... Det var tanken att jag skulle se "the notebook", var mäkta stolt då jag såg att jag kunde se filmen. Så jag la mig tillrätta och klickade play.
det funkade! ... i fem minuter, sen började den hacka... men jag gav inte upp.. låg en halvtimme och klickade ihop filmen! Sen somnade jag.

Imorse blev det en timmes promenad med maly. Jag blir paranoid av min nya stegräknare... jag hade tänkt ut en lagom promenad att gå men när jag står vid ett vägskäl kollar jag på räknaren och den visare ynka 3500 steg.. så det var bara att tänka om och gå över utmeland och vattentornet. sen hem. så det hela resulterade i ca 7500 steg.

Nu sitter jag här i receptionen och känner hur jag skulle haft glasögonen, det här med dataskärmar börjar förvirra mina ögon. (och med den kommentaren levde jag därmed upp till mina 31.7 år enl. FB vuxentestet...)

Igår hade jag en typisk Lördagsfundering. Jag satt i bilen på väg upp till mina goa kusinbarn när det kom en låt ( mitt i en 70-tals skiva mamma har i bilen..)
och de sjunger"Everything was broken until you came back" ja på ett ungefär alltså.. 
Då undrade jag för mig själv-Kan man ta tillbaka någon som lämnat en en gång?
Säg att scenariot är som så att ens kärlek kommer på en dag att det här funkar inte och personen känner inte som den trodde den gjorde och försvinner därmed ur ens liv och lämnar brustet hjärta och tårar.
Okej?
Kan man då med sig att ta tillbaka den här kärleken? har man inte bränt sina broar när man en gång gått?
Ja jag bara funderade på det igår . . . tog också upp det med min kära moster som ringde från usa igår. visade sig att hon just gjort det, så jag får väl förstå det här med känslor. men det är knepigt så jag står fast vid att fortfarande fundera på detta ett tag till...


Jo så min helg var riktigt bra!
Jag och kompis tog tag i det lilla sociala liv vi har och åkte iväg och bowla, bara vi två ( ok,det var nog inget socialt tilltag).
Vi har iaf riktigt grymma. Tror jag slagit mitt rekord i bowling på en serie (jag har nog aldrig kommit ihåg mina poäng sen förr..) 140 poäng! det var väl ändå helt ok!
Efter fyra serier var vi lagomt slutkörda och åkte hem och sov på varsitt håll.
Så nu ska vi satsa på bowlingkarriärer!

Igår åkte jag upp till kusin Milla och hennes barn Isak och Agnes. Lekte och gosade, gick promenad och gungade. åt lunch och åkte hem för att sova en timme innan nästa långpromenad.


Nu till veckan är det inte mkt planerat, har tänkt åka till borlänge någon dag och inhandla jeans och smink. Kanske ensam,kanske inte. Emil har erbjudit sig att hänga med på kupolen, men kanske inte med den entusiasm jag väntade mig.
Sen blir det badträff på Onsdag. Tre kusinbarn kommer hem till mig och ska bada i stora badkaret. Det blev stora demonstrationer då de skulle åka hem från min lilla bjudning i veckan då de inte fick bada,så kusinerna fick ge med sig och bestämma baddejt.
Annars blir det rätt lugnt. Tills Lördag! 30*2års kalas för hållban och markus. Det blir nog riktigt roligt.
Gäller bara att hitta på en bra 30års Present. Så har ni några förslag så snälla skriv!

Jag borde försöka ge arbetet mitt engagemang ett tag nu.
återkommer om någon gäst kommer och ger mig lite nytt stoff(?) till bloggskrivandet.

Auf Wiedersehn.

Upprörd och inte ett dugg sömnig.

Först till det väsentliga för kvällen, jag kollade för en gångs skull mina kontohändelser och det visar sig att mitt förra gym i gbg har fortsatt dragit pengar varje månad. 3 månader *399 kr . ganska mkt riksdaler! så nu har jag mejlat en där och förklarat problemet. hoppas jag får svar snart och pengar på kontot!

Och till det nästa som faktiskt är riktigt roligt. jag har varit ute och sprungit idag! och det blev 5 km! Jag är mäkta stolt över mig själv. det som hjälpte mig var nog att jag hade kiss-I was made for loving you baby i öronen och att mörkret fortare och fortare överföll mig längs grusvägen i skogen. meen jag klarade det, oh yes I did it!
kom iofs hem och låg på dödsbädden ett par minuter och trodde att blodet snart skulle sippra ur mig i form av kokande bubblor. meen jag är hård så jag stretchade och duschade för att sen se ett trevligt sms!

Så nu har jag betalat räkningar, alla två och är ändå inte trött än.
Men blir lite upprörd av att det är 1200 kronor som försvunnit.. ska se till att få tillbaka dom och leva gott ett par timmar!

Träffade Margit idag på mora, en sallad och ett par butiker senare så hade vi fått våra liv uppdaterade för varann. det är fint.Blev också socialtime med andreas mitt i mitt springande, varvade ner och tog 2 km promenad med honom och hunden min som var mitt bästa springsällskap.

Ja,jag har köpt en stegräknare idag.Den har gett mig totalt ny motivation.. ja plus magmåttet då.
ska genast söka på lite sidor och få fram vad måttet runt magen ska vara på en "normal" tjej i sina bästa 21 år.

Nu är det CSI, kanske kan jag somna till det ikväll?

Guten Nacht.
Auf Wiedersehn som Heidi nu sagt.

sämäster.



Semestern startade med kaffe på statoil och mkt glada miner! Vi åkte mot karlskoga som skulle bli första stoppet.. ja efter att vi svängde in i Vansbro för att införskaffa en FM sändare till emilias I-pod. Sen var vi på gång igen!
kom till karlskoga och letade oss hem till Love, för att sen hitta matställe.. och sugna som alltid på thai så blev det så!
Vi lullade runt lite i staden och inhandlade lite förnödenheter inför halmstad, såsom resorb,samarin och annan magmedicin mot gaser ( ja shit happens..) 
och så for vi vidare, ja vi bokade rum på ett pensionat i Vadstena också, så dit for vi! kom till pensionatet och korkade genast upp en flaska Rosé som vi delade på innan vi gjorde stan..  Blev en promenad runt slottet och lite fotograferande.
Efter det letade vi upp ett ställe att käka på, det blev en god middag med ett glas rött till, sådär lagomt vuxet.För efter det handlade vi på konsum och gick hem och la oss.. Klockan var då 22.00 insåg vi men slocknade ändå efter att ha haft spindeljakt och dödat två,kanske tre.

Så när vi vaknade upp på onsdagen så regnade det, men inga sura miner! Vi begav oss mot Gränna och polkagrisarna. 
när vi kommit dit så sken solen och vi parkerade för att ta en turistpromenad genom byn.
Då vi precis parkerat bilen så känner jag i ena fickan att där ligger vår rumsnyckel från Vadstena...
Såsom många turister lyckats gjort och man blivit lika ursinnig varje gång och undrat hur fasen det går till.. jaja,. vi skickade snällt tillbaka nyckeln!
Jädrans vad getingar det är under sommaren i Gränna, men tänk så mkt gott det finns där ändå..
Vi lyckades tillslut hitta ett ställe där de visade hur man gjorde, ser ju lite fräckt ut iaf. Köpte ett par polkagrisar och en present till Anna. ja, det var något med sprit.. tänka sig..

Vi fortsatte Roadtripen mot MAT! åkte till jönköping och stannade där ett tag, åt gott och lyckades göra slut på lite pengar även där. alltid ett sant nöje!
Efter det körde jag ner mot halmstad medan emilia fick vila lite.
Vi kom fram till Anna på eftermiddagen och möttes utanför systembolaget, otippat...?
inhandlade lite gott och for hem till anna, köpte hem thai och myste framför tvn tills vi insåg att det var dags att festa loss lite, ja lite iaf.. men onsdagar i halmstad var inge vidare då turistsäsongen tydligen var över. men det stoppade oss inte, utan vi gick mot stan.. hittade hmm.. en.. kundvagn... men denna gång körde jag, inte en chans att jag sätter mig i en kundvagn igen! för denna gång skulle jag inte ens få hångla!
Gick och bowlade, och yooohoom we had a winner! ! gick nästan strålande..

På Torsdagen fyllde jag år! Vi gick ner på stan och åt lunch och kikade runt lite, ett par skor och en lång skjorta blev det. Och eftersom det var min dag så bestämde jag att det skulle bli filmkväll och gurka med dipp! så vi hyrde tre filmer och gick hem och bänkade oss i soffan.

Fredag var lika med fest, vi var ju på Sämäster!! Vi började lite lugnt med ett par öl, men sen skulle emilia ha vin och anna hade ingen vinöppnare, så jag börjar med att gå runt oc knacka på lite dörrar på annas våning, men ingen hemma. så emilia tar tag i det och går en våning ner.. utan resultat.. men hon hörde musik, så jag tar återigen täten och går ner och knackar på musikdörren. där får jag napp, vinöppnare, men ingen kortlek.. jaja.. var två killar som satt och förfestade lite själva, så de bjöd i stort sett upp sig själva..
men innan de kom så satt emilia och gjorde egen kortlek. sen blev det riktig förferre,ölspel och musik! = fylla..
Vi gick ner på stan och till moon. shjejkade loss till jag o emilia insåg att anna var borta.. lr ja, jag fick ett sms där det stod"jag är hemma" och ja,då förstod vi ju.. men vi dansade ett tag till och tog sen taxi hem till anna som låg däckad i sängen med kläderna på. tvingade i henne en resorb och klädde av henne.

Vaknade på Lördag och slog på tvn,åt lite gammal dipp och myste. Sen var vi fast.. Project runway-maraton på tv. så där satt vi,heela dagen och bara njöt,sov nån timme och såg sen vidare.
meeen det var ju lördag och bolaget skulle stänga tre. så mina tappra vänner drog på sig kläder och gjorde en insats. Sen var det bara att sätta igång igen, duscha, dricka öl och spela kort!
denna kväll var det min tur att banga.. mesemelie. men jag kan tyvärr inte göra så mkt åt min mage som ställer till det för mig. så jag tog taxi hem och myste i soffan framför tvn.
väntade o väntade på att mina vänner snart skulle komma inranglande i dörren.. men så blev aldrig fallet, förrän kl. ett dagen efter.. Tur att någon är ordentlig!
Och som vanligt så var det på söndagen även maraton i Project Runway,så där låg vi tills jag blev tvingad att köpa thai, gick iväg i regnet och handlade mat åt mina slitna nattsuddare.

Måndagen kom och det var dags att åka hem. meen inte förrän vi flyttat ur annas lgh. så det diskades,putsades,plockades och bars. vid tre var vi mätta och klara och redo för att hit the road igen.
Blev ett stopp i Åmål för mat, men sen hemåt igen. Kom hem halv ett på måndagsnatten,lagom seg i huvudet efter att ha kört i mörkret.
Och ja, det var den sämästern!

Nu är allt tillbaka i gamla spåren, jag är i stort sett arbetslös. men det blir dagliga promenader med maly och mys med kompis. så jag mår ju inte direkt dåligt över situationen..värre med min mor..
så idag har jag so far dammsugit, ska snart ta tag i att torka golven,men ska baaara vila lite först.
Nästa helg vankas iallafall 60års fest 30*2. och så kommer Rudi hem också.

Sådär.en uppdatering!



ShoLuLuLu!



Uppdatering gott folk.

Imorgon åker vi! Sämäster 2008!

I helgen var det dags för party hos annika.men först nalkades det fredag och kräftskiva hos madde och elvis och barnen.
Var riktigt trevligt, blev massa gos med jonatan min extrason på 5 år! Vi dansade lite och när kl närmade sig elva så kommer bästa kompisen på cykel till vinäs för att hämta mig. jag lånade maddes cykel och så for vi, glad i hågen kom vi till stan. Träffade på gamla klasskompisar, Elias Edoff och Per Böhlmark . Det var riktigt trevligt att träffa dom,längesen.!
emilia cyklade hem och jag drog mitt mogna arsle till Siljan.. siljan.. mm.. Men mötte upp min kära vän där och ojoj sen blev vi väl glada i hågen och hade det ena och tredje för oss. Vi hade iaf riktigt roligt,längesen jag skrattade så och var lite kriminell. kom hem halv sex och mötte mamma på toa.. jag-"jaha,, ööh, hmm ska du ut med maly nu eller..?" jo men lr hur, klart hon inte skulle det! Det var nog så att jag hade starka planer på att gå ut en sväng med min hund och tänkte då allt se till att mamma inte gick.. jaja man har sina idéer.

Var lagom seg på lördagen men tog mig upp iaf och mådde bra. duschade och gjorde mig redo både fysiskt och psykiskt för festen i skejsnäs hos annika o micke. Det gick bra,kom en timme senare än planerat,men det var så skön att för en gångs skull inte tänka,bara göra..
Det vankades god god middag och öl. Hade strålande sol och underbart sällskap.
festdeltagarna blev- annika,micke,annikas föräldrar,mickes föräldrar,mickes son, annikas bröder den ena med flickvän. och så jag. alldeles lagomt.
Efter middagen flyttade vi ner bordet mot siljan och ut på en udde där solen sken tills den gick ner. åt suberb efterrätt som min ankipa ordnat.
Gick sen in och drog igång lite spel, men folk började somna omkring oss så jag började svida om för krogen, min kompis skulle såklart komma och hämta mig!:)ja även denna kväll..
Det blev någon timme på lilla krogen som nu snart kommer heta BP. men lilla alltid.

Även denna kväll blev det slut och det blev lite surr utanför som vanligt. rätt skön kväll faktiskt.
satt och pratade i telefon då min snälla granne och frågade om jag skulle med hem..
passade alldeles utmärkt.
hade dock satsat på helkväll med efterfest och tokerier med herr eld . men det fick nog faktiskt fredagen stå för.

Så tack kära vänner för i helgen!

Idag var det dags för sista dagen på jobbet, men den blev inte så långvarig.. kände mig helskum och illamående så jag gick hem halv två och somnade. så nu mår jag bättre! Ska till och städa ordning rummet nu och börja packa sämästerväskan.

puss

ny bil

ja nygammal. lillebror har varit upp till särna och hämtat morfars gamla mercedes. mer än mercedes vet jag inte vad det är för nå. mörkgrå...
Ja så nu slipper vi slåss om volvon.
alla har nu en bil utom jag! :)

har varit ner på mora och fikat med annika och micke en sväng idag.
nästa helg blir det grillning och party och vattenskoter i johanssons stuga. det ser jag mkt fram emot. kanske ska slå till att hitta dejt också ;) mm emelie, lr hur...

och tack camilla o stine för helgen! det var riktigt skoj!
www.rudi.blogg.se

puss

Kundvagnsolycka.

Det verkar vara lite av min grej att varje gång jag ska spexa till det och hoppa i en kundvagn så går det aldrig som jag tänkt mig.
Första gången hade vi så kul, jag och tre av mina kära tjejer. De ser en vad som ser ut som en riktig snygging komma bakom oss och lämnar därför en helt fast emelie i kundvagnen för att liksom jaa hjälpa mig på flirtfronten..tack tjejer, synd bara att det var en alkis som blev heelnöjd över att dra fram en blondin som var sådär lagom full och skitnervös..!

Igår var min andra olycka.Det slutade dock i en riktig olycka. Blev framkörd av mrX och han tyckte det var lite kul att putta mig lite lätt framför sig.. jag satt bakåfram och såg därför inte vad som väntade mig..en trottoarkant med skaplig vattenpöl under. Jag välter sakta men hårt bakåt och slår huvudet i asfalten,vänster ben hamnar helt i pölen och jag försvinner för ett kort ögonblick tills mrX kommer springandes och drar upp mig ur olyckan! Det gjorde ont.. Men det var min idé med kundvagnen.. precis som första gången..
Idag har jag svårt att luta mig bakåt eftersom min rygg låg illa till i fallet. Men faktiskt,jag mår riktigt bra ändå!
Vi skrattade ju gott åt det sen, jag iaf. mrX hade mest dåligt samvete...

Igår var iaf en riktigt rolig kväll.
Jag slutade elva och begav mig på en gång till camilla där jag serverades pripps 7.2 och svepte två på 30 min.
Vi begav oss mot tältet och rockade efter ett par öl! Träffade många kändisar och dansade vilt.
Vid halv fem kom jag till camilla och kröp där ner mellan henne och stine som varit på besök i helgen från oslo. Höll på att krevera av skratt då jag skulle berätta om kundvagnsolyckan,så mrX no bad feelings, jag hade riktigt skoj!

Nu har jag jobbat sen halv fyra, slutar om ca 45 min.
Lyssnar på banditrock och har det rätt gött ändå. Hoppas det slutar regna innan jag ska cykla hem på min lila..

Imorn börjar jag åtta, så oj vad det blir sömn om en timme.

Snart vankas SÄMÄSTER 2008!!!!! Kompis+Kompis kan bara bli Super!