förbluffande fakta.

Jag har idag köpt mig en ny telefon, jag tyckte jag var värd det med tanke på gamla telfonens kvalité..
Så det blev en sony ericson, , lila..

Telefonen!

Sen fick jag efter ett litet smsäventyr reda på jaa förbluffande fakta.. ! jag måste ha missat poängen med att 17åringar är så speciella och älskvärda! iaf med vissa åldersskillnader. jag blir iaf lättad över just det att min chans nu kanske ökade att kunna bräda denna fjolla. och samtidigt kankse inser att det kanske inte heller var något värt att satsa på om den lilla 17åringen hade mina kunskaper och ja, var som jag! bra..


Så jag är både upplyft och nedtryckt på samma gång! förbluffande och ja camilla, sinnessjukt!

Jag ska dra på mig bekväma kläder och cykla lite om jag hittar ett cykelsällskap!

Kriget har nog just börjat.











Var iaf upp till Rädbjörka i förrgår med camilla. Vi kom upp och hann inte långt innan vi öppnade varsin kyld "estrella" den smakade som den skulle i solskenet på trappen. Sedan riggade vi upp ett kubbspel och jag utklassade för att sen bli utklassad! jag hade nog inte riktigt flytet med mig over the hill..


Sen gjorde vi mat. bästa potatissalladen och gott kött med sallad.

Efter maten blev det ett par partin familjegeni, som jag faktiskt klassade ut camilla liiiiite i, iaf till en början. dock körde vi än bara barnfrågorna! efter några spel så begav vi oss ner mot ån och tog lite kort och kände lugnet i luften.

vi bekantade oss lite med ett par herrar som ville bli fotograferade och gick sen hem för att öppna vinet och fortsätta familjegeni med vuxenfrågorna.. detta parti tog dock ett par timmar längre, med naturliga orsaker så som att linda störde och ringde och att camilla blev fast i ett smsäventyr. sen kom linda och följde med stort intresse vårt genispel på vuxennivån. efter att jag säker vann igen så spelade också linda med.. men vi var överens om att barnfrågorna skulle fram igen. så blev det och jag fick trycka ner två fejkbrunetter till grunden i mina otroliga förbluffande kunskaper!jag är efter den kvällen oövervinnerlig och alldeles fantastisk.. på iaf familjegeni.

för vem vet inte vilken vietnamns huvudstad är? please tell me!



Jag ska fortsätta min jakt på cykelsällskapet nu.

ha en trevlig kväll och satsa på tjejerna i samma ålder!

kram från eviga bitterfittan.


Börjar det ordna upp sig?

Kan hända!
Jag känner mig iaf mer positiv nu än jag gjort på länge.
Fick ett erbjudande på lägenhet idag, på tuvan. 23 kvadrat med kokvrå.Ja det är inte mycket och det finns inte ens dusch.. hehe. men jag har momma ingrid nedanför mig och så jon såklart! :)
inflyttning första aug om jag får den. Så jag blir nog i mora ett tag till, men det gör inte mig något. Jag måste bara fixa mig ett heltidsjobb så är läget under kontroll ett tag. Vad skönt det hade varit!

Imorn ska jag först ut och gå långpromenad med margit,tova och maly. blir matsäck och kaffefika.
Sen hem och fixa potatissallad och dona lite inför min o camillas myskväll i rädbjörka. skönt att vara lite hemifrån iaf.
Det blir grillning el liknande och gott, lite el en del massa vin och spel! sällskapsspel och kortspel! Men såklart så är allt inte perfekt, för då hade vår älskade emilia varit med. men jag lovar att avvara en sån kväll till i sommar !
imorn får isf bli uppvärmning. även uppvärmning för helgen om det nu blir axi.. verkar lite segt, flera avhopp och måste margit gå på droger i helgen så blir det inget.. då flyttar vi den helgen!

måste även ringa mina kära gbgare och se hur det blir nästa helg! ojoj, en vecka kvar bara..

Två veckor kvar tills arbetet börjar också! blir spännande och se hur man klarar av det.. Tror jag iaf har lite fördel med tanke på att jag kan bokningsprogrammet sen tidigare! I hope. Hoppas mina blivande arbetskompisar är ett livat gäng!

Nu ska jag prata lite mer mor och lägga köttet i marinad inför imorgon. kanske göra potatissalladen nu också om jag orkar..
Måste ringa camilla, kankse vi får lite manligt sällskap ändå! ;)


Puss puss.

tack för samtalet igår kompis! dig behöver jag.


ironi!

Jag har just upplevt ironins obekväma sidor.

En person jag så länge undvikit kommer nu vara i min närhet ett tag. vilket känns skumt. men det är sånt som händer och jag ska inte känna mig obekväm för det har jag tänkt! Det är som det är och jag får allt ta det.
:)

Igår var jag chaufförska och körde lite. körde pers bil med turbo i, det var riktigt gött att glida runt i, el glida kankse är fel ord.. raceade!!

fan denna ironisituation gör mig mer o mer bekymrad. och det är fel tillfälle att få tankar nu, för jobbiga känslor i mitt tillstånd med lite feber och förkylning gör att jag bara svettas mer o mer.. attans! nej det ska inte få komma åt mig så lätt!

Jag ska ringa emilia nu..

en dröm.

Eftersom jag nu även är lite småsjuk och arbetslös så sover jag ganska mycket under dagarna, dock mellan de nu jobbiga och kallsvettiga promenaderna med hunden. och i mina drömmar har jag kommit fram till underliga slutsatser..
Jag drömde tex mitt på dagen idag att jag blev kär och tsm med en gammal granne som är heeela motsatsen till vad jag trodde var min drömkille. den här killen är yngre, ungefär lika lång som mig, rätt spinkig men visst helt ok trevlig. men absolut inget jag skulle falla för om jag varit vaken! så, drömde jag i tvärtom el är det så jag egentligen borde tänka?
It makes iaf no sence for me iaf.

jag drömde också att jag blev så arg på min mor för att hon ville att jag skulle bli som min kusin, hon är socionom, snygg, trevlig, tränar, snygg kille och bor inte hemma.. ;) jag tror nämnligen att det är så min mor vill ha mig.. och visst jag hade väl också velat ha det lite lättare, men sånt är livet!
drömde då att jag tog tag i mammas krage och skrek åt henne att jag visste allt att det var sådär hon ville ha mig, som henne!! och så sprang jag därifrån i lera, eftersom vi tydligen var i florida på nån konstig spelmansfestival.. jag sprang och sprang och kunde se i form av bakelser hur långt bakom mig min kusin var.. det var riktigt udda. lr kanske inte med tanke på mina kakbegär. så jag grät och grät, det skumma var att när jag vaknade så var jag bara så besviken på min mamma och tror verkligen att det är sant. typ. .


nu har jag grubblat ett tag.

Och tack själv holénskan för middagssällskapet! tur att vi fick i oss något!

Ska leta fram en film nu och mysa ner mig nånstans. trots att jag snyggat till mig så..

En helg passerad

jaa nu igen. tänka sig vad tiden går. och det blev alkoholintag ändå! tänka sig..

Bastu med tre grabbar och jag! inte illa.. sen kom anna holén och åt middag med mig sen drog vi på lilla! Det var faktiskt riktigt roligt. lyckades att endast göra slut på 100 kr typ. ändå tyckte jag att hundring efter hundring slank upp ur bhn.. men det låg då kvar ett par lappar där efter jag gått därifrån.
blev en liten vandring hemåt i plasksnön. men det var mysigt!
bastubad och riktigt roligt. en bra lördag ändå..

Dagen idag blev en så skön bakisdag, har legat hos bettan och sovit ett par timmar och så for vi till hållbus och sov där lite till, såg en värdelös tysk krigsfilm, men sen blev det asterix ist att sova till!

kom just hem efter att ha kört hem julle från tåget och hamnade framför lite typ softporn på femman! kära nån...

och nu väntar ännu en vecka av inget..
i wish for more of yesterday..tralalala!

hahahaha

oj vad jag skrattade inatt.. helt ensam i sängen med en telefon i örat, en underhållning jag aldrig trodde jag skulle få höra live förr! ;)

Jag har fått höra massa skitsnack som lagt en grym grund till slagsmål., iaf en jäkla till konfrontering!
Jag hoppas du kan ta det tjejen!

Så här har jag fått mig beskriven med ett par få ord av en tjej som träffat mig fem minuter!
jag är rynkig- ser tydligen ut som 50 enligt denna kloka tjej.
jag är en riktigt bitch och man ska inte lita på mig! woho. fem minuter och hon får ut detta.. det är med rynkorna tycker jag är mest intressant! Ska bli kul att höra vad hon har att säga om detta! its war biiiatch! ;)
om hon ens är värd att se åt..


Idag är det bal här i mora och snön öser ner! det rent av kräksnöar, ska bli riktigt kul att se de som kämpat för att hitta en cab! well done. haha. det blir många kort och skratt. får se vem jag ska ner med, ska ringa grannen och höra om de ska ner en sväng.

Innan dess ska jag ner och se till min lilla granne som ska på balen.. har iofs skrattat totalt åt henne i telefonen nyss och hon blev osäker om hon ville att jag skulle komma ner egentligen.. men hon är ju min lilla skrutta så! :)

Adios.

Gry och jag.

Japp, har fått andra personen som nu påstått att jag är lik gry forsell! Schysst, för hon är ju snygg!
Var anna lundh som mötte mig på stan och hävde ur sig det det första hon gjorde! :)

även hon som fick mig att uppdatera lite idag!

Jag har varit så slö idag! gick ut med maly åtta, hemma nio och så la jag mig i sängen och skulle bara se klart "desire" som är så jäkla bra.. kanske inte men det bästa som ja följer på mornarna! Sen blev jag bara kvar under täcket..

Har redan blivit lite sur på mina framtida arbetskompisar. lr ja, egentligen inte. men de var på hugget och bytte tider så att de är nöjda.. nu är jag sur och det blir en lugn midsommar.. vill vara ledig på kvällen midsommardagen! well well. det är ju så jag tänkt från början ..  men what about the party?! damn work. tacka vet jag att gå hemma varje dag och lukta illa...
och så är det ingen som kan hjälpa mig med vasastafetten heller, jag jobbar tidigt stafettdagen och dagen efter.. sällan! Det ska jag inte, det måste jag ändra så snart jag kan! Det är mitt mål denna sommar. jag ska springa vasastafetten, ser redan fram emot det. men främst till att komma iform och känna att 4 km är ingen sträcka, lätt som en plätt!

wei, jag behöver vätskekontroll varje 500 meter har jag tänkt. så anmälan till det kan ju tas i kommentaren! :)

Nu ringde maggan. på väg till säter.

sådär, hon ville bara säga hej.

Jag borde duscha och gå ut med hunden. lr ta en promenad nu innan och se ut som något fult och äckligt i håret. Det gör inget, who cares?

Ikväll blir det iaf ett träningspass i hemus med damerna i laget! kl 18 är det dags för lite motion, bara att dyka upp om någon vill kanske hänga på och see some reeeaal ass in movement! :)

nu blir det bara tjafsigt att skriva mer, så jag lägger ner tills jag kommer på något mer.

Die young!

Har de två bästa låtarna just nu på min nyss brända skiva!
En låt som jag bara inte kan sluta köra om och om igen.. sitter i bilen och gormar med i låten" I dont wanna be in love"
Känns som att det är så det får vara nu, jag vill inte vara kär. Man bara glömmer sina vänner och fastnar i ett träsk. Nej jag upprätthåller singelställningarna.. dock är jag ensam om det nu.. det börjar bli tråkigt. men what to do? I dont wanna be in love, I dont wanna be in love..

Det blir så att snart kommer ingen för att hälsa på utan det ska liggas inne i stugorna och juckas.

aaah. bitterfitta. jag har aldrig sagt att jag inte är det.

En annan låt handlar om att ingen kommer älska dig när du är gammal. så det är bäst att dö ung.. jaa varför inte? Ser ju inte ut som att kärleken kommer medan man är ung heller!

Tacka vet jag Rudi och Emilia, de håller sig singlar och är lojala vänner ! ;) Och såklart min annad, inga karlar där heller! haha.
Skitkärlek, är det nån som blir riktigt förbaskat glad över att bli lämnad som ensam singel?
Det är riktigt kul för mina vänners skull, absolut. Men sen måste man bli lite självisk också.. vem hör nu av sig? om man får välja, ska ja åka till älsklingen el till emelie?ööööh. " ja vill jucka"  preeecis! left alone, aaaall alone.

Nej jag ska äta lite never stop och bli tjockis! är jag redan ett steg ner på trappan så varför inte rulla ända ner..


Smidjegrav

Smidjegrav vår allas fm mattsons arena levde som aldrig förr i en timme ikväll.
Cans kören nästan fyllde hallen och den faktiskt kokade ikväll, jag har aldrig sett publiken klappa händerna sådär. Var dock inte nog enligt min mening ,men så klassar inte jag mig som riktigt moring heller när det kommer till att tjoa och stoja. För moringar är sämst på att stoja och synas. Det verkar vara så pinsamt att vara någon här..
jaja, nog med det. Canskören var grymma! Det var så kul att se dom live efter alla program!

Så jag ska försöka få tag i margit nu om inte hon juckar som bara hon kan.. man vet aldrig! är man sådär kär så..
Ja sånt vet ju inte jag något om såklart, så de kanske bara dricker te..

Ska försöka sluta svettas nu och göra nå. sätta min fula telefon på laddning och dra på tvn i hopp om att någon snart hör av sig.

Sen film i orsa.

upprörd.

Jag är helt upprörd över knarkrörelsen i mora. jag har alltid haft så höga tankar om min fina lilla stad, jag har aldrig varit i närheten av droger på något sätt alls! aldrig hört talas om det förrän nu i princip. Idag har varit som nån internationell knarkdag för mig! En bekant har åkt fast för cannabisodling i sitt hem, en vän har visat sig hålla på med saker jag verkligen inte trodde. Jag har varit så besviken idag att jag bara helt tappade lusten att göra något.

Och det känns som att jag är den enda som är upprörd över droger.. känns precis som i the truman show när han plötsligt får allt kastat i ansiktet om en hel värld han inte visste om. Så känner jag nu. Jag är besviken och chockad. nästan mer chockad över att jag verkar vara den enda som ser detta allvarligt.
Tycker absolut inte det går att jämföra med något som är lagligt som alkohol, det ger också skador det är klart. Men det är på annat sätt, det är så mkt värre att det för det första är olagligt och sen att det ger tyngre skador.

visst jag vet inte mkt om droger, och det är jag glad för. Har alltid sagt att om jag har någon vän som håller på så är det självklart ingen vän längre.. vem vill beblanda sig med de som röker på, snortar el vad sjuttsingen allt kallas i den kretsen.

nej jag är helt upprörd ikväll. jag trodde verkligen inte detta! det känns verkligen som att en helt ny stad öppnades ikväll, och jag gillar verkligen inte det jag fått höra..

Är det jag som är gammalmodig och tycker att det bara är skit, el har jag något rätt i vad jag menar?
jag blev så besviken när jag fick reda på detta idag att jag kände tårar nedför kinden.. jag är absolut ingen tönt för att jag tycker såhär! men är det verkligen så att det är mer "okej" med droger idag?!

Helt sjuuuukt. det får mig att vilja åka härifrån.. det här är inte den fina by jag växte upp i! kalla mig naiv och blåögd men jag har aldrig nånsin haft kontakt med sånt här skit. aldrig, inte hört och aldrig sett. hjälp, vad händer.

jag må överreagera enligt vissa. men tänk.. gör jag verkligen det!?



På tal om något helt annat så har jag kommit på mig själv med att bete mig som ett svin! en player, lr vad kallas det när man är tjej, hora?
nej så farligt är det inte, men jag är inte en bra emelie ikväll...

Jag saknar rudi, hon vet jag blir lika upprörd som mig!

lär sova nu, om jag kan.

...

Ja, det börjar ordna upp sig!

Ska ta och cykla till baswood nu och se på när grabbarna bygger baslåda. Kanske blir en glass sen.
Fasen jag som skulle ut o springa. imorn, får se om maly kan åka till orsa imorn kanske så jag får springa sjov.

Godkväll.

Vad sker?

Jag kan inte sluta få det att sluta rinna nedför kinderna. jag har tänkt och pratat med mig själv i huvudet, har varit arg på den ena och den andra, småsaker har fått mig svettig och förbannad.
Jag saknar, både en vän att bara ringa nu som bara  .. ja jag vet inte, för jag har dom vännerna, men jag kan inte med att ringa...Jag behöver den vännen nu som känner mig väl men som ändå inte vet så mkt, han som inte frågar så mkt utan bara vet, som kanske inte frågar med rädsla av att se sin vän gråta. han behövde jag nu.. jag ville att han bara skulle säga hej, och så drog vi nånstans, kanske till vår plats. och så kunde det få vara tyst ett tag och så vet man bara. sånt kan vi.
sånt kan mina älskade också, men bara för denna stunden behövde jag den där vännen. just den..

Jag hatar såna här bloggar , såna som mår dåligt och tycker synd om sig, skriver om hur jäkla jobbigt allt är.. hitodit. för sånt är livet, det vet jag med . skillnaden nu är att jag inte ens tycker synd om mig.. jag vill inte att nån ska göra det. jag vill inte att nån ska konstatera att jag mår dåligt, för det gör jag inte egentligen.
Därför blir jag arg över att må såhär dåligt. och ja, jag bryr mig om vad andra tycker.. vad ni säger gör skillnad, överallt.
Jag orkar inte med dessa kärlekshistorier som pågår överallt omkring mig, tjat om man hittat nån kille el inte , och vilka som kan tänkas vara bra killar..
visst, jag tänker på det. mycket. och visst det kanske är en röd tråd genom emelies kärleksliv nu, men det är inget jag vill veta.. mm,ok,det är ingen som svarar när jag ringer! bra.. jag vet det jag med. och det suger bra med att veta det själv också.
men jag är bitter, jag är en riktigt bitterfitta..

jag tycker fortfarande inte synd om mig själv, det verkar vara andra som sköter den biten..åh emelie har inget jobb.. ingen pojkvän..
oj, vilket katastrofliv jag lever va?
bortskämd är hon också.
det tros så mycket.

Jag är ledsen. så ledsen.

Och vart tar man vägen, när man mår såhär?
det är inte bara att ringa.. jag vill inte förstöra någons viktigt sömn inför jobbet imorn, inte störa nån i jobbet just nu, inte störa nån som just borstat tänderna..
vafan är det som händer med mig..

jag har gått runt som i en cirkel idag.. undrat, svettats över mina just nu viktiga frågor..

undrar nu hur stor ångest över hur viktigt detta inlägg egentligen var.. hur folk nu ska tänka.. just nu kan jag inte bry mig mindre.. inte alls..

jag kan inte med någon nu. bara den där vännen som inte bryr sig så värst , som inte vet bättre än att inte bry sig riktigt, men bara hur vännen ser på en.. hade räckt nu..


Vi diskuterade självmord häromdagen jag och en vän, och jag kunde inte förstå hur man inte kan be sina vänner om hjälp innan man måste visa sin hjälplöshet genom ett försök till att sluta andas.
det låter nog helt skumt, men jag tror jag förstår nu...
inte hur man kan göra det, men hur man kan göra ett försök så att någon förstår.
jag tänker inte göra något sånt , för så dåligt mår jag verkligen inte.

bara en svacka i det perfekt emelie.livet..

Onsdag.

mitten på veckan. snart är det helg, som en vän till mig brukade säga i stort sett när som helst, helst måndagar ;)

cyklade till johan igår och såg desperate housewives med honom och malin, och åt yoghurt och smörgås med sören o rosemarie.
sen blev det en lakritspuck på statoil, inte som jag väntade mig men nu behöver jag inte prova mer!

idag har jag mer ont i låren.. jag ser ut som en vandrande pinne lätt sagt när jag går.. men ändå är jag tvungen att skämma bort hunden med mer promenader. borde ha gått redan, men nu blev jag lite lätt irri när jag loggade in på msn så jag fick lov att skriva lite.

lyssnar på en så bra låt också. imogen heap- hide and seek. tror jag det ska vara.
även bee movie soundtrack. here comes the sun! :) gladmusik.

Ser så fram emot lördag, körslaget och myskläder framför tvn. inget planerat, bara nyktra helger bra långt framåt.. iaf till sista helgen i maj då det blir tjejfest i axi!

Jag har inte försökt mig på att ha kuuuul med nån annan kompis, tror ingen fattar som du! :)

Ikväll är det greys igen. vad man blir fast. men greys är ju faktiskt det bästa!

Sun,sun, sun.. here it comes!

Funderar lite på att ta cykeln till orsa.. nej, måste på matekonomen och handla, mor har tvingat upp mig medan hon jobbar. woho.. nåt sånt..
får cykla imorn kanske. men tror inte hunden orkar. får ladda med godis och vatten... och nåt till hunden också ! . ;) kuuuuuuuul.

Jag måste ta tag i mitt kak och sås beroende, tror tyvärr det sinkar ner min träning! Jag ska skärpa mig...
förutom gurka med dipp..

Nu måste jag dra på mig kläder för en promenad och sen snygga till mig och handla.. jo för enda gången jag kan snygga till mig om dagarna är när jag får gå ut bland folk.. !

I´m yours.


Jag blir så less nu, att man orkar fjanta så! låt det vara bara om det är så jobbigt. sånt är livet.
och sluta ge någon dåligt samvete, att du orkar människa, du är inte så viktig som du tror,och våga inte på något sätt lämna det dåliga samvetet hos min kompis! in my ass att du ska ha stryk då. Jag tvekar inte att slå till om du har hjärta att göra illa..

sådär lite avreaktion också. har mer på lager åt en annan, men henne har jag bara en sak att fråga..
VAR ÄR RYNKORNA??!

Adios, nu ska jag ge mig och ta med maly i skogen.

Rudi! Stor kram till dig, vi hann ju inte säga hejdå igår.  ! Ha det!! pusekatt.

en månad kompis!

camilliluh, ringer snart!

jag och margit.
andreas och anna!!
Ponta och anna. och jag har mixtrat med nykameran.
Badtunnebad i läde i fredags. hur skönt som helst. maggan,jag,ida,katti och irene i framgrunden(?)
Världens goaste Sliiina.
Nykter,nyktrare,nyktrast?
Riktiga kompisar har kuuuuuul!
Cans-drinkarna i lördags, malin o emilia dissade lite och yrkade på spyasmak, jag tyckte det va helt ok. iofs så gick de ner för oss alla utan större beklagan.
Sötaste kusinbarnet Isac! kalas i söndags.. som jag tyvärr glömt och söp på som ett annat bänkfyllo på lördagen. sry sötnos.


Nu går jag..

Asspain

*100, fy vad det gör ont i mina baksida lår nedre rumpa..
Igår vad jag o M på gymmet och tränade.. gjorde en övning som garanterat skulle ge träningsvärk i just denna region. och duktig som jag är, var jag just ute 45 min och sprang och gick. nu smärtar det...
Meeen snäll som jag även är ställer jag nu upp och ska gå en promenad med rudi som just kommit hem från egypten!
så, jag har itne tid här mer. blir bara irriterad för detta inlägg kommer säkerligen också att raderas som det senaste jag skrev igår om min helg. Så därför kommer historien om helgen bara skrivas med ett ord nu.. - Kuuuul.

ooch eftersom man inte kan ladda upp bilder, iaf inte igår, så kommer väl denna inte heller synas....
  interna skämtet slog hårt i lördags! Kuuuul.


Nu går jag, än en gång. om jag kan.. 
sen lunch med mamma på gösta.