vasaloppsvecka 09

Det är bara måndag än men jag är så jädrans pepp på fest på lördag! Ser fram emot att träffa mina tjejer. Kanske blir lite middag också, vad tros?
Jag har jobbat idag, städat på moraparken. jag tror jag har bäddat uppemot 40 bäddar idag. men det är skönt att jobba lite med kroppen, blir ju ingen gymping ikväll..
men promenad med margit snart.

Vi har beställt hem en schablon som vi ska måla av på väggen i vardagsrummet. hade varit kul att hinna med det innan fredag, men det visar sig. vi, eller andreas la in nytt golv i köket förra veckan, så det blir så fint så här hemma!
Denna schablon är beställd, men det blir ingen lila för oss. kanske grå, el silver. lite diskret är det tänkt att bli.

Dejten med anna,majsan och lisa var trevlig, vi satt och pratade skit i tre timmar på kaffestugan! Ser så fram emot att robinson börjar sändas så vi får se vad hon varit med om den lilla tösen! :)
hon får ju inte säga ett knyst, och det sköter hon toppen. måste vara sjukt svårt.. man vet ju själv när man fått reda på lite smått o gott.. =)
så lycka till Anna!

Nu ska jag hämta älsklingen på jo

wei.

Det ska bli så ofantligt roligt nästa lördag!
Annika ska med, Margit ska med och så kommer ju Rudi hem och ska med hoppas jag!! hon fyller ju år och allt på måndagen 2/3.
Ska ordna en sjutusan till förfest med mina käraste,finaste girls. så klart saknas ju på lördagen en kompis. Får se vad som vankas på söndagen! parteeei ladies!

Igår skulle jag beställa 6 st kort till framkallning för att sätta in i två ramar som vi ska ha i sovrummet.
det kalaset slutade på 29 kr. och det var bara frakten inräknad.. korten kostade 0,75 kr styck men fick samtidigt lika mycket rabatt för det..
sååå jag laddade upp fler bilder och slutade efter en timme med att jag hade 67 bilder till framkallning.
kalaset slutade på 35 kr. o det berodde på att jag hade några kort med vit ram.
men 35 kr.
Jag ska beställa fler om bilderna blir bra! fujifilm tror jag. så jag ska köpa mig ett fotoalbum och försöka organisera! kuuul. ett projekt i min smak.

Imorn blir det engelskaplugg i orsa med brudarna. sen en liten behandling hos veronica för att avsluta med promenad genom stan och kanske möta upp nån bekant för kaffe. vem vet!
imorn kväll blir det nog mys med mannen. meen man vet inte! :)

Nu ska jag avsluta här för camilla har lurat in mig på nelly.se och kikar på snygga sommarklänningar..
ujuj det kliar i mina fattiga fingrar!!...

Since you´ve been gone

Rainbows gamla dänga! Vår låt.

Har haft en helskön helg i Untorp med älskling.
Jag är så kär och glad varje dag!

Och så har Robinson-Anna kommit hem till snön också!
Blir lunch med Majsan och Miss Robinson på lördag!

Jag saknar våra galna gamla upptåg!
Överraskningsfest vid mora parken vid älven. jag och majsan badade (slutet av aug 2003?)i string och bh. allt i vitt såklart! sen skickade vi iväg tårtbitar mot öna.. och hur kvällen slutade, ja det är än idag hemligt! Det blev iaf ingen tvätt tvättad i tvättstugan...

Sen har vi ju gjort ett fint luciatåg i snö också. ! haha. vilka änglar vi var då tjejer!
tänkte jag skulle hitta bilden på oss från dt.se men den fanns inte där. bara texten. synd, vi var så små då.
2001 i december. inte igår alltså.

Nu saknar jag Ankipa. ring mig hjärtat!!
Jag måste städa nu!
Annars blir det ingen träning ikväll.. :)

Puss.
ses på lördag brudar!

nagellack och plugg.

Helgen blev full av alkohol.. precis som det först skulle men sen inte skulle i sista sekund, men ändå blev jag full!
Jag klippte lugg!! på fyllan.. iiigen! att man aldrig lär sig. jag är dum nog att också konstatera det innan jag tar tag i luggen och klipper.. "höhö, kul jag är, brukar ju bli ett sånt här klipp nån gång om året.. hihihiihi ( av allt vin..) " och så klipper jag. .
men lisa
www.puellaparva.blogg.se hade iaf fruktansvärt kul åt det, och jag skrattade också, för jag tyckte det blev heelt ok! haha. not.
men nu har jag klippt till den lite mer, men funderar på att boka klipptid för de små slantarna jag äger än..

Annars om dagarna försöker jag hitta en diciplin för mitt pluggande... jag fattar inget! jag är blåst.. det går inte in i huvudet.. eng b! vilken grej.. o utan riktiga lektioner dessutom, men jag har två bra brudar att plugga med iaf. o samåka med!

jag har hamnat i en nagellacksperiod, och det r strålande bra. för då biter jag inte ner naglarna till botten och ångrar mig för det gör då så ont att jag ibland gråter lite. sällan el aldrig (check)

ska inhandla fler färger än det rosa jag bara äger nu.. och aceton. ett senare inköp alltså.

Det är snart vasaloppsveckan. och mitt " jag ska aldrig mer dricka alkohol" funkar då inte längre.. majsan är bestämd och jag ska ut på tjejvasekvällen.. sägs det. www.venjansmajsan.blogg.se we´ll see snäckan!

Jag blev barnvakt i tisdags förmiddag också. åt jonathan, maddes son. vi såg lite halvt på kung fu panda medan vi byggde torn " tumbling tower" på vardagsrumsgolvet och lekte med Ozzy & Nitro. Sen blev jag bjuden på lunch och erbjuden resten av tjänsten i natura. nej tack men tack ändå.. jag gick hem och naturerade lite med egen man.. (?)

Jag har ett symptom just nu känner jag.. "ordbajsning"? lr vad kallas det! ?

Imorn får jag jobba nån timme också, städa. woho! love my life till fullo.. lite.
Helgen blir iaf lugn som filbunken framför medlodifestivalen med en kopp te och en brasa. säkerligen nån film också, det blir iaf ingen alkohol på många dagar.
Nästa helg ser ut att bli skoterhelg i untorp med älskling och kusiner! ser vi fram emot här.

Jag ska sova nu. upp halv 6 imorn. jag är en bra sambo ibland.

<3